Korela - prosím o názor

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.5.2012 14:20
katty

XXX.XXX.187.93

Dobrý den,
včera jsem z nevyhovujících podmínek vysvobodila níže vyfocenou korelku. Co potřebuje ke spokojenému životu zjišťuji na netu, informací je hodně. Co jsem však nenašla je informace, zda se u korely dá pohledem zjistit jestli se jedná o ptáka mladého, dospělého či starého. Samozřejmě by mě, ze zvědavosti, zajímalo i pohlaví.
Budu ráda za Vaši reakci, nejen co se týká věku a pohlaví, ale i všeho ostatního co Vás ke korele a jejímu chovu napadne.
Mám zkušenost s andulkami, kanárky a zebřičkami, ale korela je u nás doma poprvé :-) .
Děkuji, hezký den, K.

2.5.2012 20:32
kubrt11

XXX.XXX.53.50

Samec,stáří 15 měs.,12 dní,20.h !...dělám si legraci,ale stáří se podle fotek opravdu určit nedá,a i u ptáka in nature je to jen hádání!V tomto případě Vám musí stačit,že je to samec,a pravděpodobně mladý,nebo né moc starý!Korely se dožívají v dobré péčí i 20.a více let,takže máte ještě spoustu času!K.

2.5.2012 21:18
katty

XXX.XXX.187.93

Děkuju. Chci nemožné, já vím :-). Dodatečně jsem se dozvěděla, že by to měl být velmi mladý pták, před nějakým týdnem zakoupený ve Zverimexu. Tak nezbývá než tomu věřit.
Po víc jak 24 hodinách začal konečně přijímat potravu a já na netu sháním vhodnou (větší klec) ...

3.5.2012 10:04
atobajus

XXX.XXX.249.198

kubrt11 napsal(a):
Samec,stáří 15 měs.,12 dní,20.h !...dělám si legraci,ale stáří se podle fotek opravdu určit nedá,a i u ptáka in nature je to jen hádání!V tomto případě Vám musí stačit,že je to samec,a pravděpodobně mladý,nebo né moc starý!Korely se dožívají v dobré péčí i 20.a více let,takže máte ještě spoustu času!K.

Podle čeho usuzujete, že je to samec?

Přidejte reakci

Přidat smajlík