Dobrý den,
včera jsem z nevyhovujících podmínek vysvobodila níže vyfocenou korelku. Co potřebuje ke spokojenému životu zjišťuji na netu, informací je hodně. Co jsem však nenašla je informace, zda se u korely dá pohledem zjistit jestli se jedná o ptáka mladého, dospělého či starého. Samozřejmě by mě, ze zvědavosti, zajímalo i pohlaví.
Budu ráda za Vaši reakci, nejen co se týká věku a pohlaví, ale i všeho ostatního co Vás ke korele a jejímu chovu napadne.
Mám zkušenost s andulkami, kanárky a zebřičkami, ale korela je u nás doma poprvé :-) .
Děkuji, hezký den, K.
Samec,stáří 15 měs.,12 dní,20.h !...dělám si legraci,ale stáří se podle fotek opravdu určit nedá,a i u ptáka in nature je to jen hádání!V tomto případě Vám musí stačit,že je to samec,a pravděpodobně mladý,nebo né moc starý!Korely se dožívají v dobré péčí i 20.a více let,takže máte ještě spoustu času!K.
kubrt11
napsal(a):
Samec,stáří 15 měs.,12 dní,20.h !...dělám si legraci,ale stáří se podle fotek opravdu určit nedá,a i u ptáka in nature je to jen hádání!V tomto případě Vám musí stačit,že je to samec,a pravděpodobně mladý,nebo né moc starý!Korely se dožívají v dobré péčí i 20.a více let,takže máte ještě spoustu času!K.
Podle čeho usuzujete, že je to samec?