hanapotu
napsal(a):
Dobrý den, dne 3.6.12 v Praze 10 Malešice, u pošty Počernická, uletěl ochočený pap. senegalský oranžovobřichý ŽOFINKA velice nám chybí prosím o jakoukoli pomoc či informaci, ODMĚNA 4000Kč !! Byl to člen rodiny !!! Tel. 776171713 .
Dobrý den, 5.6 u mne byl senegalák navolno u voliér. Ale pochybuji že asi ten váš. Jsem cca 60km od Prahy okr-Rakovník. Seděl u mne venku na voliéře zhruba 3 hodiny, pořát běhal po vršku voliéry sem a tam. Po těch 3 hodinách už sem ho tam nespatřil. Myslim že ale takovou dálku by se asi nejspíš odvás až ke mě nedostal.
Paní jestli chcete přenechám vám za symbolickou cenu samce 7 let ručně dokrmeného umí pár slov
Mě taky kdysi uletěl 3 dny jsem ho sledovala,to byl už apatický,nereagoval na měL hlavu pod křídlem na vysoké tuji.Takže uhynul.To,že ho někdo chytil,nebo že žije je hezká myšlenka,ale tak to zpravidla není.Ručně dokrmení si neumí v přírodě najít vodu a neví která rostlina je jedovatá.
CENA BY BYLA DVA TISÍCE.
hanapotu
napsal(a):
Dobrý den, dne 3.6.12 v Praze 10 Malešice, u pošty Počernická, uletěl ochočený pap. senegalský oranžovobřichý ŽOFINKA velice nám chybí prosím o jakoukoli pomoc či informaci, ODMĚNA 4000Kč !! Byl to člen rodiny !!! Tel. 776171713 .
Dobrý den, měl váš papoušek kroužek s číslem?