Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.6.2012 12:25
vojtik

XXX.XXX.164.25

mám dotaz, zda mohu chovat společně burunduka s drobotinou a neofémama. nebudou jim burunduci lozit do budky, jíst vajíčka a otravovat je? predem děkuji za odpovedsmajlíksmajlíksmajlík

11.6.2012 15:41
vojtik

XXX.XXX.164.25

vojtik napsal(a):
mám dotaz, zda mohu chovat společně burunduka s drobotinou a neofémama. nebudou jim burunduci lozit do budky, jíst vajíčka a otravovat je? predem děkuji za odpovedsmajlíksmajlíksmajlík

prosím odpovězte.:-):-)

11.6.2012 23:00
zbosace

XXX.XXX.53.88

Ak by sa Vám chcelo študovať, tak v archíve časopisov Fauna je článok o chove všetkého možného v jednom chov. zariadení. Bohužial názov Vám nepoviem akurát si spomínam že je to v edícii na novinovom papieri, čiže by ste musel prezrieť čísla ešte cca 15 rokov do zadu. V jednom chov. zariadení spolu s vtáctvom bolo chovaných dokonca viac druhov veveričiek, drobotina, holuby malé a aj velké pap. do velkosti kakadu bielych a žakov. Bol som z tohoto článku v tých časoch unesený a je to môj sen mať niekedy také niečo.

12.6.2012 04:46
eden

XXX.XXX.38.47

Pokud jsem četla příspěvky v diskuzi, tak si burunduci rádi na mláďatech ptáků pochutnají. Možná i na těch dospělých, protože jsou dost rychlí aby je chytili. Takhle vyplenili jednomu chovateli chov křepelek. Takže do voliéry k budrundukovi bych ptáky nedávala.

12.6.2012 11:21
michalkouba

XXX.XXX.114.64

Burunduky mám doma , a papoušky chovám také (odděleně) burunduci jsou velice teritoiální !!! A ve svém prpstoru nesnesou ani jiného hlodavce a většinou ani svůj druh !!! Dokáží být velice agresivní a to zejména na podzim kdy se připravují na zimování a "syslí" Rozhodně bych společný chov nedoporučoval a také z toho důvodu že burunduci budou chodit ptákům na zrní a pokud dáváte různé směsi tak v nich může být obsaženo i něco co burunduci nesmí .... Já bych to nedělal smajlík

12.6.2012 13:51
neofemka

XXX.XXX.34.194

Také bych burunduka dohromady s ptáky nedávala. Chovala jsem sice jen jednoho, ale i když byl ochočený, tak na podzim a v zimě byl dost agresivní. Navíc jsou velice hbití a rychlí, bála bych se i o dospělé ptáky natož o mláďata a vejce, to by asi nedopadlo dobře.

12.6.2012 16:22
vojtik

XXX.XXX.164.25

smajlíkmoc děkuji za odpovědi. radši:-)smajlík je k sobě dávat nebudu.

13.6.2012 09:34
saluki

XXX.XXX.38.103

zkušenost nemám, ale přijde mi to, jako by jste jim přidal do klece predátorka. Rozhodně to ptákům na klidu nepřidá, když jim bude i v noci šmejdit po budkách. Zajímá mě, proč to chcete takhle udělat?

13.6.2012 14:12
vmakovicky

XXX.XXX.45.196

Tamias sibiricus upadá v zime do spánku a vtedy je veľmi agresívny. Prekvapivé zloženie osadenstva voliéry. Doporučuje sa až pre deti od 12. rokov a zadávateľ témy už dovŕšil 13.

Přidejte reakci

Přidat smajlík