Uživatel s deaktivovaným účtem

takychto mam 6

pridavajte aj vase odchovy
adam.cizinsky
napsal(a):
Mám tři mladé dvě ve věku 19 dní a jedno 17ti denní, ale to rodiče moc nekrmí... nevím jaký je důvod, krmení mají si myslím víc než dost a ty dvě starší mají volata naplněná tak že je převažijí... a to mladší je malé že nemohu ani kroužkovat.... myslíte mám ho přikrmovat ?
určitě přikrmovat. Někde jsem také četl, že je dobré přikrmovat i obě starší mláďata aby potom nebyla tak hladná a pustila k nakrmení i to nejmladší.

skus prikrmovat, ja som bohuzial o jedneho mladeho v hniezde prisiel presne kvoli tomu istemu, ale tam bol rozdiel 8 dni od ostatnych. starí ho menej krmily a nakonec uhynulo
jurin
napsal(a):
určitě přikrmovat. Někde jsem také četl, že je dobré přikrmovat i obě starší mláďata aby potom nebyla tak hladná a pustila k nakrmení i to nejmladší.
Tak jsem přikrmil, ale problém je v tom, že ty dvě starší mladé mají ty vole pořád plné, takže je nemohu také přikrmit.... Vole nejmladšímu jsem naplnil cca 12ml dokrmovací kaše.
Teras mam na lezato dva roky a nedary sa mi.Prve dva roky som mal na stojaka a zakazdim mi rozbili jedno vajce,potom som im urobil na lezmo mal som ciste a pobite a tento rok mali 5 vajec s toho jedno ciste dve boli otvorene a dve popraskane,mal som jedno mlade a us ani to nemam.V com robim chybu?