Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.6.2012 10:11
ščugla

XXX.XXX.149.105

dnes ráno mi holoubek diamantový uletěl při vstupu do voliéry, je cca 11 dní vyletěný z hnízda, čili mladý kus. Myslíte, že je šance ho jako třeba papouška chytit pomocí jiného holoubka (třeba otce)? Za slušné odpovědi moc děkuji

Chovu zdar

Ščugla

28.6.2012 15:27
molousekk

XXX.XXX.224.77

Jesli je někde blízko a uslyší rodiče , tak hladem přiletí . Jak letěl daleko ,není šance nijak nalákat .Mladí sou vystrašení a letí bezhlavě daleko . smajlík

28.6.2012 16:24
corvuscorax

XXX.XXX.180.6

neházel bych flintu do žita, mě před lety domácí otevřel voliéru a vypustil ptáky. Zebry a holoubek se zdržovali poblíž v ulici a po čase jsem je odchytil.

28.6.2012 19:10
kubrt11

XXX.XXX.53.50

Zdravím,dobří holuby se vracejí!Pokud ho neuloví nějaká šelma,tak by se mohl vrátit,kolegovi se jich takhle vrátilo již několik,pravda byli dospělí...tak držím palce,každý úlet je minimálně nepříjemný,a ani nezáleží na ceně ptáka!!!K. smajlík

29.6.2012 08:35
ščugla

XXX.XXX.149.105

Za odpovědi moc děkuji, holoubek se zdržuje u baráku a noc přežil, kde spal nevím. Hlavní je, že se mu nic nestalo. Jak psal kolega nejde o cenu, spíš by mě mrzelo, kdyby si na něm smlsla nějaká kočka. Naše má zrovna koťata, tak ji to snad nenapadne. Držte palce ať ho chytnu později budu informovat jak to dopadlo. Za odpovědi ještě jednou děkuju

Chovu zdar

ščugla

30.6.2012 22:55
ščugla

XXX.XXX.192.99

smajlíktak holub už je zase ve voliéře a má útrum, ven už se snad nepodívá. nakonec neodolal svému sourozenci v přenosce, kterou jsem umístil do klece společně se žrádlem. Jsem velmi rád, že tato příhoda dopadla dobře, že holub žije a nyní mě ani nemrzí, že se tak proletěl, protože to pro mě byla cenná zkušenost. smajlík

Chovu zdar

ščugla

Přidejte reakci

Přidat smajlík