tippler

XXX.XXX.97.23
Myslíte, že je to pár? Pořídil jsem si je na jaře jako ročáky mají kroužek 11. Ptáci spolu harmonizují, nenapadají se, ten co si myslím, že je samec tak druhého krmí (obráceně jsem to neviděl) vedle sebe i spí. Díky.
tippler

XXX.XXX.97.23
tippler

XXX.XXX.97.23
Takhle to vidím i já. Na horním obrázku je podle mě a podle toho jak se chová, samec ten vpravo.
tippler
napsal(a):
Takhle to vidím i já. Na horním obrázku je podle mě a podle toho jak se chová, samec ten vpravo.
Já teda vidím na horní fotce samičku v pravo . Odhaduji podle tvaru hlavy . Za pár měsíců to budete vědět jistě . Jinak pokud náhodou budete mít dvě samičky , budu pravděpodobně mít samce na výměnu .
tippler

XXX.XXX.97.23
Zeptám se ještě takhle : krmil by v jednom roce samec druhého samce? Protože, jak jsem psal se to normálně děje. Nebo se tímto dva samci vylučují a je to opravdu spíše pár. Ještě jednou děkuji za odpovědi.
tippler
napsal(a):
Myslíte, že je to pár? Pořídil jsem si je na jaře jako ročáky mají kroužek 11. Ptáci spolu harmonizují, nenapadají se, ten co si myslím, že je samec tak druhého krmí (obráceně jsem to neviděl) vedle sebe i spí. Díky.
Zdravím,
mohl by to být pár, s jistotou to budete vědět na podzim (ve věku 16 nebo 18 měsíců nejsem si přesně jist), pokud vytrhnete několik peří za krkem. Samci narostou černá, nebo budou hodně tmavá. Dříve to určíte pouze pomocí DNA nebo endoskopie. Nyní se jedná o pouhé hádání. Navíc podle fotek to ani nelze určit, pták se trošku jinak natočí a ze samce je samice nebo obráceně.
Moje ověřená rada je počkat do podzimu a vytrhnout peří. Přeji chovu zdar.
arnold
napsal(a):
Zdravím,
mohl by to být pár, s jistotou to budete vědět na podzim (ve věku 16 nebo 18 měsíců nejsem si přesně jist), pokud vytrhnete několik peří za krkem. Samci narostou černá, nebo budou hodně tmavá. Dříve to určíte pouze pomocí DNA nebo endoskopie. Nyní se jedná o pouhé hádání. Navíc podle fotek to ani nelze určit, pták se trošku jinak natočí a ze samce je samice nebo obráceně.
Moje ověřená rada je počkat do podzimu a vytrhnout peří. Přeji chovu zdar.
Také zkuste tipnout co by to mohlo být? Potom řeknu jak to dopadlo.
arnold
napsal(a):
Také zkuste tipnout co by to mohlo být? Potom řeknu jak to dopadlo.
Ještě