Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.8.2012 18:11
liba

XXX.XXX.181.250

Nabízím práci - brigádu na školní rok 2012/2013. Jedná se o přednášky ve školách a školkách. Platí po celé ČR a SR.
Požaduju - serioznost, schopnost vystupovat před lidmi, pevné nervy, časovou flexibilitu (stačí jedno volné dopoledne týdně) a zvíře, které můžete vzít s sebou na ukázku dětem (cokoliv - hada, pavouka, papouška, králíka...jakékoliv zvíře, které zvládne transport a nebude dětem nebezpečné). Bližší info na mailu libuse.kotkova zavináč seznam.cz, nebo na tel. 602/658 685.

2.8.2012 21:28
kubrt11

XXX.XXX.53.50

liba napsal(a):
Nabízím práci - brigádu na školní rok 2012/2013. Jedná se o přednášky ve školách a školkách. Platí po celé ČR a SR.
Požaduju - serioznost, schopnost vystupovat před lidmi, pevné nervy, časovou flexibilitu (stačí jedno volné dopoledne týdně) a zvíře, které můžete vzít s sebou na ukázku dětem (cokoliv - hada, pavouka, papouška, králíka...jakékoliv zvíře, které zvládne transport a nebude dětem nebezpečné). Bližší info na mailu libuse.kotkova zavináč seznam.cz, nebo na tel. 602/658 685.

Nezlobte se,ale pletete si fórum,zde se zabýváme takřka výhradně chovem exotických ptáků,a problémů okolo nich!!!K.

3.8.2012 08:25
zaoral19

XXX.XXX.44.217

Dobrý den,
Vaše nabídka je velice zajímavá, ale netuším, zda by mi dali v práci na dopoledne volno. Učím na ZŠ v Morkovicích. Mám aprobaci Př/Ch a chovy jsem se zabýval už na VŠ. Mám doma nějaké sklípkany, korálovku sedlatou, kunu lesní, papoušky a achatiny. Používám je jako pomůcky do vyučování. Pana ředitele uvidím až 27.8. napište mi prosím víc na mail: Zaoral19@seznam.cz

3.8.2012 11:32
atobajus

XXX.XXX.249.198

kubrt11 napsal(a):
Nezlobte se,ale pletete si fórum,zde se zabýváme takřka výhradně chovem exotických ptáků,a problémů okolo nich!!!K.

Myslím, že forum bylo zvoleno správně. Osvěta a propagace chovu ptáků na školách je taky důležitá. A nejen ptáků.

Přidejte reakci

Přidat smajlík