Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.8.2012 12:10
rubi

XXX.XXX.160.162

Lidičky prosím Vás co jsou zač ti lidé,kteří sem do inzerce neustále píší,že prodávají papoušky?Pokaždé nabízí buď žaky,ary,nebo papoušky kakadu za směšnou cenu. V posledním inzerátu mají aru hiacintového za 5 tisíc. E-mail je u těchto inzerátů pokažmdé jiný,ale jsem přesvědčená,že jde pořád o stejného inzerenta.Sama jsem na pár těchto inzerátů reagovala. Dvakrát v naivitě,že jsem sehnala levného papouška a pak párkrát už jen abych si ověřila,zda je scénář pokaždé stejný. A taky byl. Když odpovíte na jejich inzerát,pošlou Vám mail s několika fotkami papoušků a s dopisem o tom jak hledají nový domov pro své papoušky,které Vám dají zdarma,ale že jsou v zahraničí a tak Vám je tedy pošlou buď letecky nebo námořní dopravou a začnou od Vás požadovat šest tisíc,někdy jen pět a půl. Aby byli věrohodní,napíší i několik dotazú týkajících se Vařich podmínek v jakých by papoušek byl a pak napíší že budete určitě dobrým majitelem jejich papouřkú . Dál moje zkušenosti s těmito lidmi nesahají.Myšlenku poslat někomu šest tisíc a čekat,že mi za tu částku doruáí papouška,kterýu nás stojí 4x více,jsem okamžitě zavrhla.
Máte s těmito inzeráty někdo také zkušenosti? Poslal jim někdo z Vás peníze? A pokud ano,dočkali jste se papouška?

15.8.2012 12:22
michalkouba

XXX.XXX.114.64

Dobrý den , vaše dedukce je správná ... jsou to podvodníci zkušenost s nimi nemám ale už se toto zde i jinde sáhodlouze diskutovalo .... a i v Česku jsou případy kdy důvěřiví lidé odeslali peníze ....

15.8.2012 17:58
milda14

XXX.XXX.92.50

Dobrý den,
vážená paní, važený pane, tyhle inzeráty nemají cenu. Proč se řešit podvodníci, či překupnící. Je lepší věnovat se tématům k chovu ptáku, dědičnostem atd.

Přidejte reakci

Přidat smajlík