Chovatelé kakaduů,arů,amazoňanů,žaků i menších papoušků!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.8.2012 13:25
rubi

XXX.XXX.160.162

Dobrý den. Než s tématem k diskuzi se na vás obracím spíše s prosbou. Maluji a ráda bych někdy v budoucnu uspořádala výstavu obrazů exotů.Bohužel ale nemám téměř žádné obrázky papoušků podle kterých bych mohla realizovat své malby. Pokud má někdo z vás pěkné nerozmazané fotografie vašich svěřenců v digitální podobě a souhlasili by jste,abych je použila pro čerpání inspirace pro moje díla,budu ráda,když mi fota zašlete na email. lucinka.yzi@email.cz
Předem moc děkuji.

25.8.2012 22:45
forpus

XXX.XXX.6.169

rubi napsal(a):
Dobrý den. Než s tématem k diskuzi se na vás obracím spíše s prosbou. Maluji a ráda bych někdy v budoucnu uspořádala výstavu obrazů exotů.Bohužel ale nemám téměř žádné obrázky papoušků podle kterých bych mohla realizovat své malby. Pokud má někdo z vás pěkné nerozmazané fotografie vašich svěřenců v digitální podobě a souhlasili by jste,abych je použila pro čerpání inspirace pro moje díla,budu ráda,když mi fota zašlete na email. lucinka.yzi@email.cz
Předem moc děkuji.

Proč si nekoupíte nějaké knížky?

26.8.2012 02:51
pecko

XXX.XXX.81.4

rubi napsal(a):
Předem moc děkuji.

Můžete si ty knihy půjčit i v knihovně..

26.8.2012 11:01
lutino

XXX.XXX.242.58

Nač půjčovat, když chce z těch fotek vydat vlastní knihu. Proto mají být fotky kvalitní!! Ale jako nápad dobrý, ne?

26.8.2012 13:44
rubi

XXX.XXX.160.162

No nevím jak reagovat. Na jednu stranu mě docela mrzí,že mě tu podezříváte z toho,že chci fotky na vlastní knihu. Nějaké knihy o papoušcích samozřejmě mám. Jen jsem chtěla,aby bylo opravdu z čeho vybírat. Na druhou stranu mi docela lichotí,že mě máte za člověka,který je schopen vydat knihu. Upřímě,tohle mě nikdy nenapadlo. Mám uměleckou školu a i když se malováním neživím,maluji často. Nejvíce psi,koně,teď i papoušky a zvířata vůbec.Ale občas třeba pro známé jejich děti atd. Maluji temperami,ale nejradši tužkou. K tomu abych nakreslila dobrý obrázek,potřebuji samozřejmě kvalitní předlohu. (Proto potřebuji kvalitní fotografie,podle rozmazaných toho moc nenamaluju.)

26.8.2012 13:58
rubi

XXX.XXX.160.162

26.8.2012 14:17
rubi

XXX.XXX.160.162

26.8.2012 15:10
rubi

XXX.XXX.160.162

26.8.2012 15:47
rubi

XXX.XXX.160.162

Poslední ukázka- Angelina Jolie,tužka. Doufám,že Vás to přesvědčilo o tom,že hodlám fotografie skutečně použít jako předlohy po malování obrazů.
S pozdravem Lucie Izerová

26.8.2012 16:01
jarouš

XXX.XXX.0.6

rubi napsal(a):
No nevím jak reagovat. Na jednu stranu mě docela mrzí,že mě tu podezříváte z toho,že chci fotky na vlastní knihu. Nějaké knihy o papoušcích samozřejmě mám. Jen jsem chtěla,aby bylo opravdu z čeho vybírat. Na druhou stranu mi docela lichotí,že mě máte za člověka,který je schopen vydat knihu. Upřímě,tohle mě nikdy nenapadlo. Mám uměleckou školu a i když se malováním neživím,maluji často. Nejvíce psi,koně,teď i papoušky a zvířata vůbec.Ale občas třeba pro známé jejich děti atd. Maluji temperami,ale nejradši tužkou. K tomu abych nakreslila dobrý obrázek,potřebuji samozřejmě kvalitní předlohu. (Proto potřebuji kvalitní fotografie,podle rozmazaných toho moc nenamaluju.)

Dobrý den,
já Vám asi nepomohu,jen chci říct, že jste je pěkně natřela :-):-):-)
Obrazy máte pěkné,ať se daří.

26.8.2012 16:16
mischel

XXX.XXX.73.62

Dobrý den, nádherné obrázky! Doufám, že se k Vám dostanou krásné fotky. Přeji mnoho úspěchů:-). Michaela:-)smajlíksmajlíksmajlík

26.8.2012 19:10
petikk

XXX.XXX.72.3

Dobrý den.
Nevím jestly je toto dostatečně kvalitní foto smajlík.Ale takový malovaný obrázek bch chtěl klidně i tužkou.Slečno?

26.8.2012 19:37
rubi

XXX.XXX.160.162

Ano,takováto fotografie je ideální. :-) Pokud by jste měl zájem o kresbu,kontaktujte mě na mejlu.

26.8.2012 19:43
david1984

XXX.XXX.128.66

Zdravím stačilo by to takto?můžu poslat více fotek svych opeřenců

26.8.2012 20:45
lerl

XXX.XXX.200.189

internet je plný krásných obrázků papoušků

26.8.2012 20:53
rubi

XXX.XXX.160.162

Dobrý večer. Ano,fotka je velmi pěkná. Děkuji moc. :-)

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.8.2012 07:31

27.8.2012 07:37

A takhle vypadá pěkná Kost k sežrání.

27.8.2012 07:39

27.8.2012 07:49

A ještě nějaký lechtivý snímek?

27.8.2012 16:39
izer

XXX.XXX.160.162

Děkuji za velmi pěkné snímky. Obzvláště poslední "lechtivý" snímek je velice originální! :-D Moc děkuji a to nejen Vám,ale i všem ostatním,kteří mi zaslali své fotografie.
S pozdravem Lucie Izerová

27.8.2012 23:01
inka03

XXX.XXX.1.30

30.8.2012 11:04
songster

XXX.XXX.127.74

inka03 napsal(a):
Podle mě celkem hezká fotka:-)

tak pro zadavatelku pár fotek z mého zvířetníku:D

30.8.2012 11:05
songster

XXX.XXX.127.74

songster napsal(a):
tak pro zadavatelku pár fotek z mého zvířetníku:D

:-)

30.8.2012 11:12
songster

XXX.XXX.127.74

opravdu moc krásné kresby obdivuji lidi co mají takový talent jako vy já jsem ice z výtvarky když jsem studoval vychovatelství maturoval ale v životě bych nic tak pěkného nevytvořil ať se vám daří i nadále :-)smajlík

30.8.2012 11:16
rubi

XXX.XXX.160.162

Tak koukám,že tu někdo má doma zoo. :-D Pštrosa jsem vždycky chtěla. Potkánka dumbo taky,ale nakonec jsem měla jen obyčejné a jednoho nahatého. To je ale už pár let zpátky. Teď mám mimo jiné nahatého psa. :-D Děkuji za fotečky.

30.8.2012 11:34
songster

XXX.XXX.127.74

já sek pšotrosúm dostal ůplně náhodou dostal sem je od kamarádky ůplně malinké teď už mají skoro rok a jsou třikrát tak větší ale jsou úžasní ochočení nechají se hladit krmit z ruky a když je teplo rádi se nechají sprchovat zahradní hadicí :D nojo zvířata u mě vedou bez nich by byl můj život prázdný a nudný krom toho ještě hraji divadlo zpívám hraju na kalvír a tak noi takže sem tak nějak až moc akční:D jinak měl bych velký zájem pokud bychom se mohli domluvit jestli bys neudělala kresbu jednoho z mých papoušků a psa přímo pro mě samozřejmě že cenu by sis určila kdyžtak mi písni na mejl michael.salamon@seznam.cz a domluvíme se díky moc s pozdravem Michael šalamon přikládám fotku emu jak už vyrostli

30.8.2012 11:38
songster

XXX.XXX.127.74

songster napsal(a):
já sek pšotrosúm dostal ůplně náhodou dostal sem je od kamarádky ůplně malinké teď už mají skoro rok a jsou třikrát tak větší ale jsou úžasní ochočení nechají se hladit krmit z ruky a když je teplo rádi se nechají sprchovat zahradní hadicí :D nojo zvířata u mě vedou bez nich by byl můj život prázdný a nudný krom toho ještě hraji divadlo zpívám hraju na kalvír a tak noi takže sem tak nějak až moc akční:D jinak měl bych velký zájem pokud bychom se mohli domluvit jestli bys neudělala kresbu jednoho z mých papoušků a psa přímo pro mě samozřejmě že cenu by sis určila kdyžtak mi písni na mejl michael.salamon@seznam.cz a domluvíme se díky moc s pozdravem Michael šalamon přikládám fotku emu jak už vyrostli

tak ještě poslední moje mňoukadlo luna a její děti

30.8.2012 11:42
songster

XXX.XXX.127.74

songster napsal(a):
tak ještě poslední moje mňoukadlo luna a její děti

já mám místo výtvarného talentu nadělen tenhle
http://www.youtube.com/watch?v=kf7sIwOlVeg&feature=g-upl :-)

9.9.2012 08:35

Jsem holka k umalování, slavím padesátipětideniny a učím se létat.

9.9.2012 10:08
adam.cizinsky

XXX.XXX.191.21

Také přidám pár fotek, ale něčeho obyčejnějšího smajlík

10.9.2012 08:49
michalkouba

XXX.XXX.116.231

Dobrý den Lucko,
malujete opravdu krásně pokusím se Vám sem přidat také nějaké pěkné fotografie nejen s papoušky.... s pozdravem Michal

10.9.2012 18:33
rubi

XXX.XXX.160.162

Dobrý den Michale. Moc Vám děkuji za fotografie. Papoušci,pískomilové,burunduk i pejsek jsou všichni Vaši?

10.9.2012 18:59
michalkouba

XXX.XXX.116.231

Dobrý den , ano všechna tato zvířátka jsou Naše papoušků mám i více ale musím probrat fotky a ještě něco pošlu ...

10.9.2012 19:12
rubi

XXX.XXX.160.162

Tak toho máte doma požehnaně. :-) Já mám dva psy,papoucha,činčilu,zakrslé králíky a sklípkana. Život bez zvířat si nedokážu představit. Jsem ráda,źe je nás víc. :-) Za každé foto budu moc ráda. Předem děkuji.

13.9.2012 21:09
jája76

XXX.XXX.30.254

14.9.2012 21:03

No, pěkně se to tu svezlo mimo téma. Už jenom chybí, aby tu někdo začal nabízet k prodeji třeba akvárium. Mám přidat foto své manželky?, taky mi někdy připadá jako exot, asi tak stejně jako pes, kočka, morče! Ani jako zmije sem nepatří!, myslím to samo, že s humorem, vždyť patří také k domácím mazlíkům. Na zdraví, ještě jednu sklenku...

15.9.2012 10:29
romika

XXX.XXX.116.252

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No, pěkně se to tu svezlo mimo téma. Už jenom chybí, aby tu někdo začal nabízet k prodeji třeba akvárium. Mám přidat foto své manželky?, taky mi někdy připadá jako exot, asi tak stejně jako pes, kočka, morče! Ani jako zmije sem nepatří!, myslím to samo, že s humorem, vždyť patří také k domácím mazlíkům. Na zdraví, ještě jednu sklenku...

Plácat hovadiny anonimně umí každý.......své manželce by jste to určitě neřekl a děláte tady machra.

15.9.2012 14:56

Tak za prvé to není anonymě, jsem přihlášený a za druhé to byl pokus držet se tématu. Jen hlupáci mají dostatek času napsat to co vy!
A teď Vám předvedu, jak by to vypadalo, kdyby sa nedodržovalo téma. Mám nápad, zahrajeme si tady třeba takovou hru, ano?
Pošlete sem, klidně anonymě, svou fotku a my budeme hádat, jestli je to ksicht nebo prdel.
A když to neuhodneme, tak vyhráváte a určitě Vám to zvedne sebevědomí.
Buďte v klidu, já už reagovat ani hlasovat nebudu, sebekriticky přiznávám, že nemám totiž
takový malovací talent, jako slečna, která založila toto téma.

16.9.2012 09:55
casjana23

XXX.XXX.88.2

Dobrý den,malujete překrásně také Vám přispěji

4.2.2014 15:16
jarmilak

XXX.XXX.110.109

Naučte se kreslit a malovat podle živých a nebudete potřebovat žádné fotky. To je nejlepší škola,anatomii a zachycení pohybu se z fotek nenaučíte.

4.2.2014 16:23

jarmilak napsal(a):
Naučte se kreslit a malovat podle živých a nebudete potřebovat žádné fotky. To je nejlepší škola,anatomii a zachycení pohybu se z fotek nenaučíte.

Živý příspěvek do mrtvé diskuze...

5.2.2014 17:41
V.N.

XXX.XXX.2.242

rubi napsal(a):
Předem moc děkuji.

Dobrý den,také něco přidám....skvěle malujete máte talent....jen tak dál...hlídač

5.2.2014 17:52
V.N.

XXX.XXX.2.242

rubi napsal(a):
Předem moc děkuji.

Foto Turako

5.2.2014 18:03
V.N.

XXX.XXX.2.242

V.N. napsal(a):
Foto Turako

Foto Cacatua alba

Přidejte reakci

Přidat smajlík