Alexandr čínský pohlaví

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.9.2012 19:08
oscar

XXX.XXX.137.252

Dobrý den ,prosím zkušené chovatele o určení pohlaví u alexandru čínských.Podle čeho určujete pohlaví,máte na to nějaký figl.Vím že bílý proužek u samice ,matněji zbarvené břicho.Taky jsem četl,že když je fialová nebo modrá barva mezi vousem a zelenou barvou tak je to vždycky samec a když tam žádná není tak je to 100% samice .Je toto tvrzení pravda?Přikládám foto.

21.9.2012 18:57
jeakil

XXX.XXX.56.90

dva samci

30.9.2012 22:23
matis22

XXX.XXX.112.26

Môj názor je tiež dvaja samci

3.10.2012 07:42
jitka ou

XXX.XXX.224.228

Já to poznávám podle černého pruhu : první je samice na 80%, druhý spíše samec, ale na fotce není dobře vidět celá kresba.

5.10.2012 17:11
regina

XXX.XXX.115.223

Byly by lepší fotky s čistým profilem. Osobně si myslím že druhý je spíše samec, podle tvaru lebky v zádi. Samci už vylíhlí mají hrubší konturu z profilu. Samičky ji mají také ale jemnější. Ale endoskopujte, než čekat...

22.11.2012 14:16
liborbrtev

XXX.XXX.147.219

regina napsal(a):
Byly by lepší fotky s čistým profilem. Osobně si myslím že druhý je spíše samec, podle tvaru lebky v zádi. Samci už vylíhlí mají hrubší konturu z profilu. Samičky ji mají také ale jemnější. Ale endoskopujte, než čekat...

Dobrý den,
jsem téměř na 100% přesvědčen , že první je samice a druhý samec. Mám doma 15 chovných párů a mnoho mladých a skoro nikdy jsem se nesek. To netvrdím , že to nemůže být nyní. Vždy je nutné mít několik jedninců na porovnání, takhle se dvěma to je trochu těžší, ale v zásadě u letošních v tomto věku je možnost pouze náznaku proužku u samice, což je již i tak brzo pravděpodobné. Velikost hlavy nebo kontury nevím, letos jsem odchoval 32 mladých a i když jsem to specielně nesledoval nevím.
Přeji všem mnoho úspěchů v chovu - ahoj
Libor

23.11.2012 06:59
luck

XXX.XXX.54.103

liborbrtev napsal(a):
Dobrý den,
jsem téměř na 100% přesvědčen , že první je samice a druhý samec. Mám doma 15 chovných párů a mnoho mladých a skoro nikdy jsem se nesek. To netvrdím , že to nemůže být nyní. Vždy je nutné mít několik jedninců na porovnání, takhle se dvěma to je trochu těžší, ale v zásadě u letošních v tomto věku je možnost pouze náznaku proužku u samice, což je již i tak brzo pravděpodobné. Velikost hlavy nebo kontury nevím, letos jsem odchoval 32 mladých a i když jsem to specielně nesledoval nevím.
Přeji všem mnoho úspěchů v chovu - ahoj
Libor

Nemusíte mít obavy že jste se spletl.Máte naprostou pravdu že je to samička a samec.Nebyl by na Vás kontakt?Luk.

23.11.2012 08:06
liborbrtev

XXX.XXX.147.219

Kontakt 602 279 107 nebo libor.suchy@filipa.cz
Ahoj - Libor:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík