Dobrý den, mám dotaz ohledně pohlaví pap.královského.Mám je již jedním rokem(2011) a nevím jestli to jsou 2 samci nebo pár.
Byli kupováni jako pár,ale zdá se mi,že "samička" má červené pírka příliš vysoko(na fotce na levé straně).Co si myslíte?Děkuji za názory.
urquell
napsal(a):
Dobrý den, mám dotaz ohledně pohlaví pap.královského.Mám je již jedním rokem(2011) a nevím jestli to jsou 2 samci nebo pár.
Byli kupováni jako pár,ale zdá se mi,že "samička" má červené pírka příliš vysoko(na fotce na levé straně).Co si myslíte?Děkuji za názory.
Na 100% dvaja samci, už i ten vľavo má červený zobák.
urquell
napsal(a):
Máte určitě dva samce. Jestli chcete tak vám můžu na burze v Přerově nabídnout na výměnu letošní samici.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Hm, i ten druhý má dost červený zobák. Dovolím si, dát sem foto mých loňských, jestli zkušení už poznají pohlaví. Díky za případné postřehy .

Jeden je samozřejmě sameček, ale jde mi o tyto dva, jsou loňští a z jednoho hnízda, nepříbuzní k samečkovi

aymara55
napsal(a):
Na foto č 2 v strede istá samica .
Přidám ještě foto obou, kde je vidět modrá barva na kostřeci. Byl bych rád, kdyby byly obě samičky, aby měl kluk alespoň nějaký výběr. Jinak díky za Váš názor, ať se daří
napsal(a):
Přidám ještě foto obou, kde je vidět modrá barva na kostřeci. Byl bych rád, kdyby byly obě samičky, aby měl kluk alespoň nějaký výběr. Jinak díky za Váš názor, ať se daří
Podľa tyrkysovej kostrče, by to mali byť samičky, samci ju majú tmavo fialovú, prajem Vám, aby si samec dobre vybral aby boli mnohopočetné odchovy ! Chovu zdar !

Už když jsem je kupoval, tak to vypadalo na dvě holky. Chovatel měl 3 mladé, jeden byl samec řekl bych skoro na 100%, cena byla příznivá, tak jsem vzal obě, i když jsou sourozenci. Takže díky za odpověď a ať se Vám daří

Díky za příspěvek, ať se daří i Vám

Takže to jsou opravdu obě samičky. Nechtěl jsem ani letos dávat budku, ale jedna začala snášet na zem. Druhou jsem musel oddělit a pár poskytnutou budku ihned obsadil. Snad se dvouletým odchov podaří . Zatím je to na dobré cestě.