Pořídil jsem si konečně pár přírodních ,ale mláďata moc přírodní nejsou.Na fotkách jsou mladé ze dvou hnízd,z toho prvního hnízda byla samice skořicová a samec přírodní,ze druhého jsou oba žlutí(nevím jestli je to správně určená barva).Zajímalo by mě na co bude štěpit přírodně zbarvený samec z prvního hnízda.Přikládám pár fotek,děkuji za případné odpovědi.Zdeněk
jardda
napsal(a):
tmavý faktor, čistě žluté bříško.
Přidám pár fotek z letošních odchovů ....
pipin.1
napsal(a):
pipin.1
napsal(a):
jardda
napsal(a):
tmavý faktor
Dobrý den, pěkný pták, ale jestli fotka tolik neklame, tak je přírodní a ne tmavozelený. Já zase u svého samce uvažuji, jestli to není violeta, zkoušel jsem fotky poslat pár chovatelům do ciziny a všichni potvrdili, že podle fotky ano, tak nevím Pták na fotce má hlavu a ramena v reálu o hodně fialovější, ale foťák si to nějak přebral, tak ho zkusím vyfotit lépe nebo najít jinou fotku.
takhle vypadají tmavozelení u mě, ještě jsem chtěl upozornit, aby jste pane Jardo nebral moji poznámku jako křivdu, jen jako poznámku, ono na živo je to jinak. Chovu zdar
Když už jsme u toho, tak dám foto mého olivového samce, ať to má dotyčný lehčí ten vpravo
papy
napsal(a):
takhle vypadají tmavozelení u mě, ještě jsem chtěl upozornit, aby jste pane Jardo nebral moji poznámku jako křivdu, jen jako poznámku, ono na živo je to jinak. Chovu zdar
Zdravím, vím že naživo je to trochu jinak, ale toho violeťáka máte supr. U nás máme tmavozelenou samici a k němu jsem dokoupil tmavého samce ptáci jsou ze Zwolle tady je detail hlavy.