Uživatel s deaktivovaným účtem

Ja chovám zebry,kanarky,hrdlicky,holoubky diamantove,krepel kalifornsky,krepel virginsky,krepelka cinska,krepelka harlekyn,ryzovniky a neofemky pohromade .Vse bez problemu.
katerina
napsal(a):
Prosím poraďte co k neofémám do voliéry? Chtěla bych tam ještě jeden pár, ale nevím co si můžu dovolit. Děkuji
Zdravím,můžete dát Kanáry,malé Holoubky,jakoukoli droboť(Chůvičky,Zebřičky,Panenky,Amadiny,Rýžovníky,Pásovníky,apod.)Křepelky čínské,Andulky s výhradamy na agresívnější jedince!Korely a Kakariky bych moc nedoporučoval,bývají často nenápadně agresívní,a než se nadějete máte problém!Stejně tak papoušíky a papoušíčky!Ať se dílo podaří!K.
kubrt11
napsal(a):
Zdravím,můžete dát Kanáry,malé Holoubky,jakoukoli droboť(Chůvičky,Zebřičky,Panenky,Amadiny,Rýžovníky,Pásovníky,apod.)Křepelky čínské,Andulky s výhradamy na agresívnější jedince!Korely a Kakariky bych moc nedoporučoval,bývají často nenápadně agresívní,a než se nadějete máte problém!Stejně tak papoušíky a papoušíčky!Ať se dílo podaří!K.
Zdravím, souhlasím s tímto příspěvkem. Nejlépe drobotinu, zkoušel jsem kakariki,korely a i andulky, nic z toho bych nedával. U neofém mám holobky diamantové a zebřičky. Arnold
Zdravím,já chovám neofemy ve společných voliérách vždy pár zlatožlutých,pár bourků pár modrohlavých. V jedné voliéře mám jednoho samce opalino žlutou a s ním 3 samice .7 párú rýžovníků pár holoubků a čířky ohnivé. Spolučně s neofémamx jsem choval i rosely žlutohlavé ,kakariky rudočelé,korely, vrabčí papoušíčky a všechny druhy austr.pěnkav.Upozorňuji ale na velikost našich voliér jsou 3 x 3 x 3 metry a výlet venkovní je u nich 2 x 1 x 0,5 m a Ptáky dáváme do voliér většinou už jako mláďata aby si na sebe zvykly Pavel