Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.9.2012 18:31
katerina

XXX.XXX.211.38

Prosím poraďte co k neofémám do voliéry? Chtěla bych tam ještě jeden pár, ale nevím co si můžu dovolit. Děkuji

28.9.2012 19:20
velpap

XXX.XXX.219.2

katerina napsal(a):
Prosím poraďte co k neofémám do voliéry? Chtěla bych tam ještě jeden pár, ale nevím co si můžu dovolit. Děkuji

Třeba korely, záleží na velikosti voliery a na částce, kterou míníte investovatsmajlík

28.9.2012 21:02
katerina

XXX.XXX.211.38

Otec chová kakariky a výstavní andulky , já myslela že k nim šoupnu kakariky, ale pán co mi je přinesl řekl i na andulky, že spíš ne

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.9.2012 21:24
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ja chovám zebry,kanarky,hrdlicky,holoubky diamantove,krepel kalifornsky,krepel virginsky,krepelka cinska,krepelka harlekyn,ryzovniky a neofemky pohromade .Vse bez problemu.

8.10.2012 16:49
čáryn

XXX.XXX.112.110

Neofémy mám po páru s párem korel a vše v pohodě.

8.10.2012 20:02
kubrt11

XXX.XXX.53.50

katerina napsal(a):

Zdravím,můžete dát Kanáry,malé Holoubky,jakoukoli droboť(Chůvičky,Zebřičky,Panenky,Amadiny,Rýžovníky,Pásovníky,apod.)Křepelky čínské,Andulky s výhradamy na agresívnější jedince!Korely a Kakariky bych moc nedoporučoval,bývají často nenápadně agresívní,a než se nadějete máte problém!Stejně tak papoušíky a papoušíčky!Ať se dílo podaří!K.

9.10.2012 11:50
arnold

XXX.XXX.25.28

kubrt11 napsal(a):
Zdravím,můžete dát Kanáry,malé Holoubky,jakoukoli droboť(Chůvičky,Zebřičky,Panenky,Amadiny,Rýžovníky,Pásovníky,apod.)Křepelky čínské,Andulky s výhradamy na agresívnější jedince!Korely a Kakariky bych moc nedoporučoval,bývají často nenápadně agresívní,a než se nadějete máte problém!Stejně tak papoušíky a papoušíčky!Ať se dílo podaří!K.

Zdravím, souhlasím s tímto příspěvkem. Nejlépe drobotinu, zkoušel jsem kakariki,korely a i andulky, nic z toho bych nedával. U neofém mám holobky diamantové a zebřičky. Arnold

12.10.2012 18:35
australské pěnkavy

XXX.XXX.31.5

Zdravím,já chovám neofemy ve společných voliérách vždy pár zlatožlutých,pár bourků pár modrohlavých. V jedné voliéře mám jednoho samce opalino žlutou a s ním 3 samice .7 párú rýžovníků pár holoubků a čířky ohnivé. Spolučně s neofémamx jsem choval i rosely žlutohlavé ,kakariky rudočelé,korely, vrabčí papoušíčky a všechny druhy austr.pěnkav.smajlíkUpozorňuji ale na velikost našich voliér jsou 3 x 3 x 3 metry a výlet venkovní je u nich 2 x 1 x 0,5 m a Ptáky dáváme do voliér většinou už jako mláďata aby si na sebe zvykly Pavel

12.10.2012 18:48
australské pěnkavy

XXX.XXX.31.5

Ptáci momentálně pře:-)peřují tak nic moc opeření.

Přidejte reakci

Přidat smajlík