Panenka tribarva (lonchura malacca)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.10.2012 14:15
percheron

XXX.XXX.70.94

hladam chovatelov tychto krasny paneniek. na burzach tychto vtacokov moc nieje vidiet ale urcite sa v chovoch vyskytuju a su odchovavane. Hladam pripadne kontakty na chovatelov.
za kontakty, odpovede vopred dakujem.

15.9.2014 10:22
percheron

XXX.XXX.54.42

stara tema ale skusam najst niekoho kto by mal na predaj samcov tejto panenky. na inzerat nik nereaguje. mam zaujem o dvoch samcekov nejlepsie 2013. uprednostnim kruzkovanych. ak by niekto vedel o niekom budem rad za akekolvek info pripadne kontakt.

15.9.2014 12:46
makusko11

XXX.XXX.32.165

Zdravím Vás. Naposledy som sa s týmto druhom paneniek stretol túto sobotu na burze v Nemecku. Boli na predaj 3kusy celkom slušnej kvality. Venoval som im väčšiu pozornosť sledovaním, vzhľadom na to, že tieto vtáčiky si chcem tiež v blízkej budúcnosti zakúpiť do svojho chovu. Ak máte záujem, tak sa Vám po nich môžem pozrieť budúci víkend na burze Zwolle, ktorú navštívim. Chovu zdar

15.9.2014 19:46
percheron

XXX.XXX.54.42

kde v nemecku sa konala burza. No ja o tieto vtaciky mam zaujem ale nedari sa mi zohnat. dokonca minuly rok ani vo zwolle som nenasiel take ktore by sa oplatilo viest.

16.9.2014 16:56
makusko11

XXX.XXX.153.184

no bude to znieť zvláštne ale neviem Vám povedať miesto konania burzy v Nemecku, ktorú som navštívil túto sobotu. Nasadol som do auta, ktoré som nešoferoval, vystúpil z auta na mieste burzy a nejako som nezisťoval kde sa nachádzame. Boli sme tam aj na jar, pôvodný plán bol Erfurt, ale nakoniec sme skončili na tejto burze. Nebola veľká, ale čo sa vtákov týka bola zameraná na drobotinu, čo mi vyhovovalo. Z paneniek tam veľa druhov nebolo. Ja som postrehol len tie 3kusy trojfarebných, asi 4-5kusov bielohlavých, ku koncu mal tento chovateľ aj 2kusy panenky temnej, ale tie myslím, že neboli na predaj, tie si tento pán asi kúpil a asi 3ks panenky Nevermanové, ale tým si nie som istý, neboli ešte úplne preperené, je možné, že to bol aj iný druh.

17.9.2014 13:53
percheron

XXX.XXX.70.94

tak nevadi. budem zhanat dalej

18.9.2014 11:29
jaros

XXX.XXX.191.101

Zdravím Vás,
zkuste kontaktovat Eugena Frankeho:
http://www.finkenfranke.de/
Pár krát jsem jej viděl nabízet různé druhy panenek v Erfurtu, bohužel si již nepamatuji zda i tříbarvé.
Vladimír Jaroš

18.9.2014 12:38
percheron

XXX.XXX.70.94

tak teraz som tohto pane nekontaktoval. nejakym nemeckych chovatelom som pisal ale bolo to bez vysledku vsetko predali. Mam doma jeden par plus dve samicky odchov od toho paru a chcel by som ich doparovat. ale verim ze teraz sa rozbehli burzy ze nieco sa podari v rakusku, nemecku alebo v cechach. do zwolle sa tento rok nechystam

18.9.2014 21:54
jaros

XXX.XXX.191.101

Ty tříbarvé panenky má v nabídce firma Lodato v Itálii. Prodávají pravidelně na burze v Regiu, kde mají vlastní stánek. Farmu mají poblíž Milána.
http://www.ornitologialodato.com/it/product/Cappuccino+tricolore
Cena je za kus 80 EUR/ks. Italové mají obecně trochu vyšší ceny
VJ

19.9.2014 10:23
percheron

XXX.XXX.70.94

ja si myslim ze aj v cechach je dost chovatelov len si tych vtakov vymienaju len medzi sebou, moj nazor mozno sa mylim. ja som tiez radsej ked mam moznost vymenit ako predat. jednak clovek ziska kontakty a novu krv. Po pravde z tychto velkych burz som trochu znechuteny a ta kvalita vtakov nieje moc dobra. po minulorocnom zwolle uz radsej nie. a tak isto ani navsteva chovatelov nieje ziadna istota na kvalitu kedze som minuly rok nakupoval vtaky hlavne u chovatelov doma a nie na burze. je to vsetko loteria u tychto malych vtackov.
nieco som si uz dohodol ohladom paneniek v rakusku tak ked to vyjde tak budem spokojny a doparujem tie moje opustene samicky smajlík ale dakujem za rady a typy.

Přidejte reakci

Přidat smajlík