Kanár - prosím o radu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.10.2012 13:27
pecenkova

XXX.XXX.214.175

Dobrý den, dnes když jsem kanáry vypustila, aby se proletěli,tak jsem si všimla krvavé stolice. Předtím jsem to u nich neviděla. Je pravda, že jsem jim ráno podala All pet RIALMIX , ale dříve jsem jim ho podávala a nijak jim to nevadilo. Máte s tím někdo zkušenosti? Poradíte co mám dělat? Díky Dášasmajlík

28.10.2012 13:56
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

pecenkova napsal(a):
Dobrý den, dnes když jsem kanáry vypustila, aby se proletěli,tak jsem si všimla krvavé stolice. Předtím jsem to u nich neviděla. Je pravda, že jsem jim ráno podala All pet RIALMIX , ale dříve jsem jim ho podávala a nijak jim to nevadilo. Máte s tím někdo zkušenosti? Poradíte co mám dělat? Díky Dášasmajlík

Vôbec nemusí to byť krv, ale chemiké červené farbivo v truse z All pet RIALMIX. Dajte mu radšej k zrnu (k vtačej zmesi) nakrojenú, či nastrúhanú mrvu /karotku, alebo kapiu... Najlepšie upevniť štipcom k bidlu klietky.

All pet RIALMIX a podobné vymysli, sa podávajú počas preperovania tých vtákov, ktoré sú pôvodne červenej/oranžovej farby. Najmä ak súťažia na výstavách.

prikládam ilustračné foto z netu, namiesto červeného trusu:-)

28.10.2012 16:19
pecenkova

XXX.XXX.214.175

Diky za radu, přestanu ho dávat. Mrkev a kapii jim dávám. Ještě jednou díky za radu.Dáša:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík