Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.11.2012 17:39
pecenkova

XXX.XXX.214.175

Dobrý den, už nevím čím bych zpestřila jídelníček kanárům oranžovým. Můžu jim podat červenou řepu? Poraďte co ještě podávat kromě jablek, okurek, mrkve, kedlubny , ředkvičky a zeleného? Ješte jim podávám tvaroh.
Díky Dášasmajlík

3.11.2012 08:25
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

pecenkova napsal(a):
Dobrý den, už nevím čím bych zpestřila jídelníček kanárům oranžovým. Můžu jim podat červenou řepu? Poraďte co ještě podávat kromě jablek, okurek, mrkve, kedlubny , ředkvičky a zeleného? Ješte jim podávám tvaroh.
Díky Dášasmajlík

Do menu pre kanáriky zrnojeda pridajte mak, rozdrvené vlašské orechy, do zvláštnej misky pšeničný šrot a kukuričnú krupicu. Kúpite v potravinách.

Listy z červenej repy v čase preperovania, resp. aktuálneho vegetačného obdobia. Šalát je veľmi veľa druhov. Obľúbený je hlávkový šalát, bezpredmetný je okrasný zelený a červený...

V túto dobu je stále aktuálny vtačinec – žabinec;

http://www.jitrnizeme.cz/view.php?cisloclanku=2007022007

Koncom leta semeno žihľavy. Celoročne, sušená žihľava!

3.11.2012 19:32
pecenkova

XXX.XXX.214.175

rastislavmpavelka napsal(a):
Do menu pre kanáriky zrnojeda pridajte mak, rozdrvené vlašské orechy, do zvláštnej misky pšeničný šrot a kukuričnú krupicu. Kúpite v potravinách.

Listy z červenej repy v čase preperovania, resp. aktuálneho vegetačného obdobia. Šalát je veľmi veľa druhov. Obľúbený je hlávkový šalát, bezpredmetný je okrasný zelený a červený...

V túto dobu je stále aktuálny vtačinec – žabinec;

http://www.jitrnizeme.cz/view.php?cisloclanku=2007022007

Koncom leta semeno žihľavy. Celoročne, sušená žihľava!

Díky za radu, slyšela jsem také , že se má také kanárům podávat okyselená voda. Nevím na co to je a v jakém poměru bych měla příp. ocet podat do vody. smajlík

3.11.2012 22:54
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

pecenkova napsal(a):
Díky za radu, slyšela jsem také , že se má také kanárům podávat okyselená voda. Nevím na co to je a v jakém poměru bych měla příp. ocet podat do vody. smajlík

Nepoužívam tento štýl chovu. Stačí, že vtáci majú pitnú vodu chlórovanú, netreba ju viac umelo obohacovať.

Jablko, vtáčinec – žabinec a pod., vyrobí kyslého prírodného octu priamo v tráviacom trakte až, až...

4.11.2012 16:59
pecenkova

XXX.XXX.214.175

Díky moc ra radu . s kanáry začínám, takže bádam nejen z knih, ale jsem ráda za každou dobrou radu. Jsem zvedavá jestli se mi podaří odchovat mladé v bytových podmínkách. Moc se na tohle období těším. Mám z nich velikou radost a každý týden se na ně na sobotu a nedeli, kdy je pouštím prolétnout moc těším. Je radost je pozorovat mám zatím 4. Nyní si chci objednat u www.podstufka.cz hnízdící materiál, ale nevím co je pro ně nejlepší. Na netu jsem vyčetla, že je nejlepší bílý materiál, tak nevím, musím si nechat poradit. Díky Dáša:-)

12.11.2012 15:58
velpap

XXX.XXX.219.2

pecenkova napsal(a):
Díky moc ra radu . s kanáry začínám, takže bádam nejen z knih, ale jsem ráda za každou dobrou radu. Jsem zvedavá jestli se mi podaří odchovat mladé v bytových podmínkách. Moc se na tohle období těším. Mám z nich velikou radost a každý týden se na ně na sobotu a nedeli, kdy je pouštím prolétnout moc těším. Je radost je pozorovat mám zatím 4. Nyní si chci objednat u www.podstufka.cz hnízdící materiál, ale nevím co je pro ně nejlepší. Na netu jsem vyčetla, že je nejlepší bílý materiál, tak nevím, musím si nechat poradit. Díky Dáša:-)

Nejlepší je vyhrabaná stará tráva, jak jsem se dnes dozvěděl u jednoho hodně úspěšného chovatele, jinak jsem si objednal u Podstufky hnízdící matroš, špatně to nevypadá, takže asi na jaře udělám takový mix:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík