pecenkova
napsal(a):
Dobrý den, už nevím čím bych zpestřila jídelníček kanárům oranžovým. Můžu jim podat červenou řepu? Poraďte co ještě podávat kromě jablek, okurek, mrkve, kedlubny , ředkvičky a zeleného? Ješte jim podávám tvaroh.
Díky Dáša
Do menu pre kanáriky zrnojeda pridajte mak, rozdrvené vlašské orechy, do zvláštnej misky pšeničný šrot a kukuričnú krupicu. Kúpite v potravinách.
Listy z červenej repy v čase preperovania, resp. aktuálneho vegetačného obdobia. Šalát je veľmi veľa druhov. Obľúbený je hlávkový šalát, bezpredmetný je okrasný zelený a červený...
V túto dobu je stále aktuálny vtačinec – žabinec;
http://www.jitrnizeme.cz/view.php?cisloclanku=2007022007
Koncom leta semeno žihľavy. Celoročne, sušená žihľava!
rastislavmpavelka
napsal(a):
Do menu pre kanáriky zrnojeda pridajte mak, rozdrvené vlašské orechy, do zvláštnej misky pšeničný šrot a kukuričnú krupicu. Kúpite v potravinách.
Listy z červenej repy v čase preperovania, resp. aktuálneho vegetačného obdobia. Šalát je veľmi veľa druhov. Obľúbený je hlávkový šalát, bezpredmetný je okrasný zelený a červený...
V túto dobu je stále aktuálny vtačinec – žabinec;
http://www.jitrnizeme.cz/view.php?cisloclanku=2007022007
Koncom leta semeno žihľavy. Celoročne, sušená žihľava!
Díky za radu, slyšela jsem také , že se má také kanárům podávat okyselená voda. Nevím na co to je a v jakém poměru bych měla příp. ocet podat do vody.
pecenkova
napsal(a):
Díky za radu, slyšela jsem také , že se má také kanárům podávat okyselená voda. Nevím na co to je a v jakém poměru bych měla příp. ocet podat do vody.
Nepoužívam tento štýl chovu. Stačí, že vtáci majú pitnú vodu chlórovanú, netreba ju viac umelo obohacovať.
Jablko, vtáčinec – žabinec a pod., vyrobí kyslého prírodného octu priamo v tráviacom trakte až, až...
Díky moc ra radu . s kanáry začínám, takže bádam nejen z knih, ale jsem ráda za každou dobrou radu. Jsem zvedavá jestli se mi podaří odchovat mladé v bytových podmínkách. Moc se na tohle období těším. Mám z nich velikou radost a každý týden se na ně na sobotu a nedeli, kdy je pouštím prolétnout moc těším. Je radost je pozorovat mám zatím 4. Nyní si chci objednat u www.podstufka.cz hnízdící materiál, ale nevím co je pro ně nejlepší. Na netu jsem vyčetla, že je nejlepší bílý materiál, tak nevím, musím si nechat poradit. Díky Dáša
pecenkova
napsal(a):
Díky moc ra radu . s kanáry začínám, takže bádam nejen z knih, ale jsem ráda za každou dobrou radu. Jsem zvedavá jestli se mi podaří odchovat mladé v bytových podmínkách. Moc se na tohle období těším. Mám z nich velikou radost a každý týden se na ně na sobotu a nedeli, kdy je pouštím prolétnout moc těším. Je radost je pozorovat mám zatím 4. Nyní si chci objednat u www.podstufka.cz hnízdící materiál, ale nevím co je pro ně nejlepší. Na netu jsem vyčetla, že je nejlepší bílý materiál, tak nevím, musím si nechat poradit. Díky Dáša
Nejlepší je vyhrabaná stará tráva, jak jsem se dnes dozvěděl u jednoho hodně úspěšného chovatele, jinak jsem si objednal u Podstufky hnízdící matroš, špatně to nevypadá, takže asi na jaře udělám takový mix