Zdravím,
jakožto rekordmanka (držitelka Českého rekordu v pletení copánků jazykem v ústech :-D ) bych Vás chovatele chtěla vyzvat k následujícímu. Vkládejte fota,zkušenosti a zážitky z chovu ptactva. Máte např. extrémě produktivní páry? Odchoval některý z Vašich párů rekordní počet mladých?Máte kuriózní fota Vašich svěřenců? Chová se některý z Vašich papoušků nějak legračně? Naučili jste Vašeho papouška nějaký zajímavý kousek? Pochlubte se! :-)
rubi
napsal(a):
Zdravím,
jakožto rekordmanka (držitelka Českého rekordu v pletení copánků jazykem v ústech :-D ) bych Vás chovatele chtěla vyzvat k následujícímu. Vkládejte fota,zkušenosti a zážitky z chovu ptactva. Máte např. extrémě produktivní páry? Odchoval některý z Vašich párů rekordní počet mladých?Máte kuriózní fota Vašich svěřenců? Chová se některý z Vašich papoušků nějak legračně? Naučili jste Vašeho papouška nějaký zajímavý kousek? Pochlubte se! :-)
Ahoj, nemas nahodou fotku, jak jsi pletla ty copanky??? Nedovedu si to teda vubec predstavit
rubi
napsal(a):
:-D Fotografie z vytváření rekordu lze najít buď v nové České knize rekordů (4.díl) v rubrice "lidská nej" nebo se můžete mrknout na můj facebook Lucie Izerová do alba Festival rekordů a kuriozit. :-)
a co kdyz nekdo nema Facebook??? Kdyz uz jsi zalozila tuto diskuzi, tak bys prosim mohla vlozit alespon jednu, co?
Přidám fotku,ale moc kuriozní není Senegalci takto rádi odpočívají.A zdravím tímto kolegyni chovatelku
Fotku samotného pletení tu momentálně nemám,ale přidám tedy alespoň fotku z toho festivalu. :-) Jinak děkuji za názor.že jsem hezká a dokonce kočka,to jsem se i začervenala. :-D Ovšem termín Chovatelka mě potěšil absolutně nejvíc!! :-)