amálka123
napsal(a):
Prosím o radu kterého ptáčka pořídit do kanceláře?Malého , nenáročného ptáčka co by nám tu dělal společnost . Moc děkuji za rady :)
Najjednoduchšie porcelánového
Ak vážne, tak čížika lesného (Carduelis spinus). Kvôli atraktívnejšiemu sfarbeniu, čížika - zosvetlenú mutáciu. Málo kto vie, akým láskavým a nenáročným spoločníkom dokáže byť. V minulosti krajčíri/ševci a pod. remeselníci ho mávali v kráme pre radosť a potešenie počas celodennom pobyte medzi štyrmi stenami.
rastislavmpavelka
napsal(a):
Najjednoduchšie porcelánového
Ak vážne, tak čížika lesného (Carduelis spinus). Kvôli atraktívnejšiemu sfarbeniu, čížika - zosvetlenú mutáciu. Málo kto vie, akým láskavým a nenáročným spoločníkom dokáže byť. V minulosti krajčíri/ševci a pod. remeselníci ho mávali v kráme pre radosť a potešenie počas celodennom pobyte medzi štyrmi stenami.
Dobrý den
já si myslím , že to co jste poradil není zrovna nejvhodnější , protože pokud se nemýlím , tak na evropské ptactvo je potřeba povolení. Spíše bych asi radil klasiku kanár , zebřička , rýžovník ,chůvička. Výběr je samozřejmě větší , ale do těch evropských bych se asi nepouštěl.Je to jen můj názor. dan
blaza
napsal(a):
Dobrý den
já si myslím , že to co jste poradil není zrovna nejvhodnější , protože pokud se nemýlím , tak na evropské ptactvo je potřeba povolení. Spíše bych asi radil klasiku kanár , zebřička , rýžovník ,chůvička. Výběr je samozřejmě větší , ale do těch evropských bych se asi nepouštěl.Je to jen můj názor. dan
Súhlasím. Hodnotného a pekného farebného kanáriky, zároveň dobrého speváka kúpite za tretinovú cenu, ako stojí čížik v mutácii. Čo sa týka zábavy, akrobacie, opičkárenie a prítulnosti, nato je kanárik viac jednoduchší až primitívny. Nepíšem to preto, že podceňujem dlhodobo domestikované vtáctvo, ale píšem zo skúsenosti chovateľov euroázijskej fauny a propagácie legálneho chovu našej fauny.
Autor krásneho fota - Datl
amálka123
napsal(a):
Dobrý den , děkuji za rady :) A co andulka ??:) ty se mě hrozně líbí :))
Jednoznačne treba začať podľa abecedy, a najmä tým, čo sa vám páči.
Nezabudnite andulke (vták žijúci v kolektíve:) umožniť letecké dní po vašej kancelárii
pepča
napsal(a):
zdravím ja bych doporučil pyrura je ticha a pekna. to ale zaleží na vas.
Dobrá rada nad zlato!
Dnes má sviatok sv. Cecília patrónka hudobníkov, spevákov. Pyrura je naozaj tichý papagáj a hudba začína tichom.
http://www.youtube.com/watch?v=M0_HYBCgW9Q&feature=related