Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.11.2012 16:55
pecenkova

XXX.XXX.214.175

Dobrý den , poradte co dělat, když mám v jedné kleci 2 letého samce a starou samici, která už nelétá a on na ní ne pravidelně začal nalétat . Ona je ale ráda, že stojí a já nemám tu odvahu ji sprovodit ze světa, ale mám obavy, že mi kanár přestane zpívatyž nebude opětován.. Mohla bych udělat to , že z druhé klece odeberu 9 měsíční samici, které jsem původně koupila pro něj , ale ukázalo se, že je jeden samec a jedna samice. Ty jsem tedy dle rady z fora, takto rozdělila.Když je každý týden pouštím na prolétnutí , tak si ale ten 2 letý samec hlídá tu starou a k té mladé se moc nemá, poradíte co s tím? Díky Dášasmajlík

25.11.2012 20:30
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

pecenkova napsal(a):
Dobrý den , poradte co dělat, když mám v jedné kleci 2 letého samce a starou samici, která už nelétá a on na ní ne pravidelně začal nalétat . Ona je ale ráda, že stojí a já nemám tu odvahu ji sprovodit ze světa, ale mám obavy, že mi kanár přestane zpívatyž nebude opětován.. Mohla bych udělat to , že z druhé klece odeberu 9 měsíční samici, které jsem původně koupila pro něj , ale ukázalo se, že je jeden samec a jedna samice. Ty jsem tedy dle rady z fora, takto rozdělila.Když je každý týden pouštím na prolétnutí , tak si ale ten 2 letý samec hlídá tu starou a k té mladé se moc nemá, poradíte co s tím? Díky Dášasmajlík

Dve samičky máte mať spolu (1 klietka), dvoch samčekov jednotlivo (dve jednotlivé klietky pre sólo spevákov), spolu sú to tri klietky. Samička starenka keď zaspí, mladá samička do obdobia chovnej sezóny bude sama v klietke pre samičky.

Chovná sezóna začína od obdobia, keď sa začne predlžovať dĺžka dňa a ukončí svetová výstava vtáctva, ktorá sa koná koncom mesiaca január. Začiatok sezóny vrcholí, keď bude vonku naozajstná jar 2013.

Foto - http://www.mondial2013.com/nl/home

Přidejte reakci

Přidat smajlík