Byl jsem na fauna trzích v Ostravě a kochal se pohledem na okrasné ptactvo. +U jedné klece s lori mne zarazila přiložená fotografie baráku s otevřeným balkonem a plným asi 30-ti ks těchto ptáků. Zobali z misek na balkonu. Uvažoval jsem jak je možné, že ptáci neuletí když balkon byl volně otevřený. Kolegovi vedle mne to nedalo a zeptal se vystavovatele, který nám řekl, že jsou volně puštění a každé ráno přiletí se nažrat.
Jestli uhodnete jak je to možné.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravím,
využiju tuto diskuzi abych se zaptal na přenosku co vídávám na burzách,viz. přiložené foto stáhnuté z fotek z faunatrhy.cz.
Nevíte kdo tyto přenosky vyrábí a prodává?
napsal(a):
Zdravím,
využiju tuto diskuzi abych se zaptal na přenosku co vídávám na burzách,viz. přiložené foto stáhnuté z fotek z faunatrhy.cz.
Tyto přenosky prodává pán na burze v Nitře.Pokud máte někoho známého co tam jezdí tak ho požádejte ať vám ji doveze.Také ji mém tam odsud,Na českých burzách jsem ji prodávat neviděl.

Děkuji za odpověď.A nevíte cenu?

Díky za reakce.
napsal(a):
Zdravím,
Přenosky opravdu vyrábí pán ze Slovenska.Když jsem ji sháněl, zavolal jsem mu, objednal jsem si u něho 2ks různých rozměrů a on mi je přivezl na burzu do Přerova, kam občas s přenoskami jezdí. Zkuste mu zavolat, třeba budete mít štěstí jako já. Tel.: +421902826628

Díky za odpověď a kontakt. V lednu se chystám do Nitry tak uvidím jestli na něho narazím, pokud n zkusím ho kntaktovat touto cestou. díky.
A jaká byla cena?