Kakadu bílý ručně dokrmený

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.1.2013 15:23
deejay

XXX.XXX.48.27

Dobrý den,chtěl bych poradit...všude se píše jaký to je mazel atd...ale nikde jsem nenašel jak to vypadá třeba za 5let...chová se pořád stejně jako v roce nebo probíhají změny chování? Měl jsem Amazoňana modročelého skoro 10 let ale musel jsem ho dát pryč,začal být zákeřný a ůtočný smajlík proběhlo dost kousnutí do krvesmajlík zezadu prokouslé ucho atd...hrozně nerad ale už nešlo dál.Poradíte jak to je s chování Kakadu? Děkuji Milan

13.1.2013 15:49
exibit

XXX.XXX.244.62

Dobrý den,
všeobecně je známo, že Kakadu je obrovský mazel. Nejsem expert na tento druh papouška, ale určitě má nějaké období puberty. Také může být problém, jestliže se upne na jednu osobu, že může útočit například na příbuzné nebo partnera, ale vše je to o VÝCHOVĚ a TRPĚLIVOSTI. Ale jak jsem psal nejsem žádný expert. smajlík

14.1.2013 19:00
usak

XXX.XXX.89.160

Dobrý den, odchovávali jsme jednou mladé kakadu bílé známému a jeden kus se shodou okolností dostal ke kolegovi. Z počátku obrovské nadšení, super mazel a měl jej za bezkonkurenční cenu. Pták prý byl ohromný, mazlil se, dělal různé kejkle, ale najednou jakoby se naštval a zaútočil, úplně z ničeho nic a nečekaně. Nějakou dobu čekal co bude a jak se bude chování dál vyvíjet, ale když jeho otci málem amputoval ušní lalůček šel okamžitě pryč. Nedokázal si představit, že by trefil oko.

14.1.2013 19:29
deejay

XXX.XXX.48.27

Toho se právě bojím po zkušenostech s amazoňanem smajlík Kakadu je daleko větší pták,ale právě nikde jsem nenašel nějaké špatné zkušenosti...všude jen chválí,maximálně že je hlučný nic víc.

Přidejte reakci

Přidat smajlík