Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.1.2013 20:21
izopek

XXX.XXX.78.157

zdravím a prosím o radu co se mi děje z opeřením mé chovné samičky alexandra,byla v pořádku po zahnízdění a odchovu čtyř mládat ajiž v průběhu se ji začalo strácet peří na prsou, doufal jsem že se ji to doroste ale nic zůstává to pořád stejnéje spolu ze samcem v páře,co ji chybí a nebo čím bych ji pomohl aby se jio to začalo spravovat jinak krmím deli nature,jablka no prostě vše co druhým a u nich je to vše v pořádku.Může mi někdo poradit děkuji.

30.1.2013 20:01
izopek

XXX.XXX.78.157

izopek napsal(a):
zdravím a prosím o radu co se mi děje z opeřením mé chovné samičky alexandra,byla v pořádku po zahnízdění a odchovu čtyř mládat ajiž v průběhu se ji začalo strácet peří na prsou, doufal jsem že se ji to doroste ale nic zůstává to pořád stejnéje spolu ze samcem v páře,co ji chybí a nebo čím bych ji pomohl aby se jio to začalo spravovat jinak krmím deli nature,jablka no prostě vše co druhým a u nich je to vše v pořádku.Může mi někdo poradit děkuji.

Zdravím všechny chovatele elexyndrů,a děkuji jim za pomoc,je vidět že u nás se nic nemění pokud nejde o kšeft tak se nikdo neoptěžuje,nicméně těm kteří by chtěli pomoc a pro nedostatek času odepsat se předem omlouvám.

31.1.2013 15:28
velpap

XXX.XXX.219.15

izopek napsal(a):
Zdravím všechny chovatele elexyndrů,a děkuji jim za pomoc,je vidět že u nás se nic nemění pokud nejde o kšeft tak se nikdo neoptěžuje,nicméně těm kteří by chtěli pomoc a pro nedostatek času odepsat se předem omlouvám.

Škube se sama, omezte trochu ovoce, ale asi s tím nic neuděláte, to je problém u všech papoušků, jakmile se jednou dají do škubání, už s tím nepřestanou. Kamarádovi se takhle začal škubat samec králováků, už nepřestal a naučila se to od něj i samice a teď jsou oškubaní oba a zkoušel všechno možné s nijakým účinkem.smajlík

31.1.2013 16:15
aymara55

XXX.XXX.70.146

izopek napsal(a):

Alexandre síce nechovám, ale mal som podobný problém so samicou A. surinamský. Po konzultácii s priateľom veterinárom som prestal podávať jablká zo supermarketu /pestované v chemickej hmle / a prešiel som na domáce nestriekané. Po dvoch mesiacoch jej to krásne dorástlo a odvtedy sa už nešklbe. Spôsobovala si to sama, zle znášala chémiu v jablkách, svrbelo ju to !

31.1.2013 17:35
izopek

XXX.XXX.78.157

Děkuji všem za radu, s těma jabkami to skusím ještě jednou dík.smajlíksmajlík

31.1.2013 18:41
aratingaa

XXX.XXX.228.2

Dobrý večer.Věřím,že krmíte dobře,ale stává se to,že se papoušci oškubou.Může to být také nedostatkem větví na okus.Papoušci se někdy nudí a je to hned.Ale nemusí to být tím.

1.2.2013 21:41
chov.majster

XXX.XXX.60.237

Skúste viac vecí naraz.Pestrejšiu výživu, zabaviť,ich iným okusom,/vedia sa nudiť, a tretie väčší priestor.Vždy je to buď výživa,alebo psychika.

Přidejte reakci

Přidat smajlík