Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.1.2013 19:00
královský

XXX.XXX.69.2

Dobrý večer,som začínajúci chovateľ.Zaujíma ma ako sa môžem dostať na výstavu s mojimi vtákmi.To viem že potrebujú na každý rok inú farbu krúžku.Potrebujem na výstavu byť v nejakom zväze napr.SZCH?Stačia mi aj také krúžky kúpené na burze alebo si treba dať vyrobiť s menom,alebo aké?Potrebujem aj papiere k výstave?
Samo

15.1.2013 21:28
vasutmarty

XXX.XXX.92.42

Pro účast na výstavě je třeba být členem nějakého klubu. Například SZCH. Kroužky nedělené, barva nejlépe pro daný rok, ale není podmínkou. Záleží na pravidlech stanovených klubem. Já jsem se účastnil jen naší místní výstavy a zde žádné zvláštní podmínky nejsou. Asi jen veterinární potvrzení a předem vyplnit formulář s vystaveným ptactvem. Jen formality.

16.1.2013 08:08
vmakovicky

XXX.XXX.45.196

Pokiaľ sa jedná o bodovanú súťažnú výstavu sú k nej podmienky v ktorých sa píše aké staré vtáky sa môžu vystavovať, väčšinou nemôžu mať iné krúžky ako jeden uzatvorený krúžok s rokom, číslom a krajinou pôvodu. Nie vždy je potrebné byť členom SZCH ale pokiaľ je výstava konaná pod zášitou SZCH je to podmienkou. Pri príjme je nutné doložiť veterinárne potvrdenie z miesta bydliska, nie staršie ako 3 dni a zloženku o zaplatení výstavného poplatku.
Napríklad ORNITA 2012 : http://www.ifauna.sk/clanky/exotickevtaky/459-ornita-vtaci-svet-2012

Přidejte reakci

Přidat smajlík