Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

PetrF.

21.1.2013 18:08
PetrF.

XXX.XXX.219.131

Dobrý den, v listopadu jsem, koupil na burze v Hodoníně dva papoušky nádherný. Měl by to být pár, pevný kroužek 2012. Prosil bych o potvrzení nebo radu o určení pohlaví. ptáci ve voliéře, nejsou u sebe. Mám podezření , že to jsou dvě samice

21.1.2013 19:37
lukaszm

XXX.XXX.3.236

pokial bude lepsia fotka aj sa o nieco s ostatnymi pokusimesmajlík

22.1.2013 16:25
velpap

XXX.XXX.219.15

Když se to zvětší, u toho napravo je pod krkem jakoby náznak červeného, ale z téhle šílené fotky fakt víc nejde, pořádně nafotit, jak psal kolega výšesmajlík

23.1.2013 22:14
goose

XXX.XXX.60.62

Lepší foto by určitě neškodilo, ale podle toho mála co je k dispozici to vypadá vlevo samice, vpravo samec. Pták vlevo má oranžovo-červené peří u u běháků a to mají samice. I barva peří vespod na ocase by tomu nasvědčovala.
Foto je opravdu špatné. smajlík

24.1.2013 17:06
žako

XXX.XXX.248.131

dobrý osobně chovám papoušky nádherné 3 roky a tepru před rokem se vybarvili takže se to poznad nedá když jsou roku 2012 mosíte rok nebo dva počkat zaleži na vás ja sem daval vytamíny na přepéření a za rok se mě krasně vybarvili.A nenchte se milit že ma červený pásek ja sem to tak taky měl a vyšla mě stoho samička.Mosíte hold počkat smajlík

24.1.2013 17:12
lukaszm

XXX.XXX.3.236

Ako som už spomínal zadavateľovi v e-maili,na čele stačí pár pierok vytrhnúť ak dorastú žlté je samec ak opäť zelené jedná sa o samicu.smajlík

24.1.2013 21:02
velpap

XXX.XXX.219.15

žako napsal(a):
dobrý osobně chovám papoušky nádherné 3 roky a tepru před rokem se vybarvili takže se to poznad nedá když jsou roku 2012 mosíte rok nebo dva počkat zaleži na vás ja sem daval vytamíny na přepéření a za rok se mě krasně vybarvili.A nenchte se milit že ma červený pásek ja sem to tak taky měl a vyšla mě stoho samička.Mosíte hold počkat smajlík

Chovám nádherné cca 14 let a touto dobou už většinou bylo k poznání pohlaví u mláďat, řekl bych napravo samec, nalevo samička ( v rámci možností fotky ), jak psal kolega výše, i podle nohaviček.

25.1.2013 13:11
adam.cizinsky

XXX.XXX.191.21

Nádherný chovám 4 roky a vždy měli mladé stejné nohavičky i spodní barvu ocasu smajlík Pohlaví mláďat u svého páru poznám zcela jistě podle zbarvení hlavy samci mají s nádechem do žluta a samice s nádechem do šeda smajlík
na fotce zprava 2 samci a jedna samice smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík