Stačí pletivo jenom z jedné strany ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.2.2013 15:23
otec_vojtika

XXX.XXX.201.254

Dokončil jsem venkovní volieru a ted dělám na vnitřní, přesto uvažuji kdej jsem ještě udělal nějakou chybu než do ní na jaře začnu kupovat a dávat drobotinu a napadá mne, tím že mám pletivo 1,9x1,9 pouze z vnitřní strany hliníkového profilu zda jsem neudělal školáckou chybu ? Z vaších diskusí čtu o useklých nohou ptáků od kun a tak se ptám zda bych neměl dát ještě z venkovní strany hliníkového profilu 2x2 totéž pletivo ? Už tak je pohled díky poměrně malému ok pletiva rušen a když pletiva budou dvě tak se to ještě zhoší ale nerad bych se dožil aby nějaký pták byl poraněný. Jsem začínající chovatel a dám na rady ostatních. Dvě sousední strany voliery jsou plné stěny a pouze dvě stěny jsou pletivové. Mám to dodělat ?smajlík

4.3.2013 19:38
corvuscorax

XXX.XXX.180.6

kvůli bezpečí a zdraví ptáků určitě dejte dvě vrstvy pletiva kousek od sebe. nejen kuny, ale i kočky a v noci i sovy jsou zvědavé co jim ve voliérce nabízíte. Průhlednost se zlepší když je natřete černou barvou. Možná se vám to nezdá, ale splyne lépe i s okolím. Vyzkoušejte si to třeba na kousku pletiva. Stříbrná barva přitahuje oči a nevidíte dovnitř na ptáky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík