Zkuste třeba tady : http://www.wiremetal.cz/index.html - nad 1000 kč nákup vám zboží dovezou domů zdarma, do čehož spadají samo i role pletiva.
rgreen
napsal(a):
Zkuste třeba tady : http://www.wiremetal.cz/index.html - nad 1000 kč nákup vám zboží dovezou domů zdarma, do čehož spadají samo i role pletiva.
Zdravím,
no to si kupte........dva tři, roky vydrží. I ta cena je podezřele nízká.
V chovatelství je pletivo základ a šetřit na něm se opravdu nevyplácí.
kikakika

XXX.XXX.175.194
arnold
napsal(a):
Zdravím,
Ona je to Čína,proto cena na úkor kvality.K.
arnold
napsal(a):
Zdravím,
Cituji ze stránek firmy : Proč nakupovat u nás?
1) Veškterá pletiva odpovídají ČSN, DIN nebo EN.
2) Nabízíme ty nejlepší podmínky zákazníkům odebírájícím několik metrů až po velkoodběratele.
3) Na výrobu pletiv se používají pouze ty nejkvalitnější materiály.
4) Nedodáváme pletiva, které kvalitou ve vyspělých zemích považují za odpadové (4) (Výroba v Číně, v zemích bývalého Ruska, atd...)...)
Mají největší prodej a taky pletivo vyrábějí. Proto když koupíte od firmy kde na kvalitě nechcete šetřit, může se stát že jde o tohle pletivo které mají dodané stejně od nich, s velkooběmovou slevou. Proto je lepší koupit od překupníka a dát víc, tím pádem být klidný že je lepší protože je dražší.. Navíc dám na dobré reference od lidí co tu jsou, a od nich kupovali. Chce to jen pohledat..
Na těchto stránkách jsem koukal na toto pletivo:
http://www.prodej-pletiva.cz/esafort-19-x-19-145-1000mm-baleni-po-25m-p-227.html?zenid=bvc6pno9grg6iq21mhf2ss6l36
Nebral jste někdo od této firmy pletivo? Jste spokojeni? Mám to kousek do Pokojovic.
arnold
napsal(a):
No právě...Také jsem ho měl, spoje nekvalitní, za chvíli bylo po něm. Hlavně pokud se člověk trochu vyzná v povrchových úpravách kovu, tak je mu hned jasné, že to žárově zinkováno není.
Pletivo kupuji zásadne u p. Horáka, mám to na míru, výborně se s ním pracuje, nevlní se vypadá perfektně. Je pravda, že je mnohem dražší, ale mohu klidně spát a ptáci jsou v bezpečí. Hlavně u cenějších ptáků se to vyplatí.
Horák je předražený u nás je plno firem které dělají také pltené pletivo a řekl bych že je i o půlku levnější, já kupoval pletivo u nás v ČR oko 20x20 drát 1,8mm za 74kč metr ale že neměli drát tak mi udělali to samé za stejné peníze akorát s drátem 2mm. Takže bezkonkurenční cena, ale chce si to sednout k netu a poslat poptávky. Jinak z wiremetalu není špatné mám sním jen dobré zkušenosti
agač
napsal(a):
Horák je předražený u nás je plno firem které dělají také pltené pletivo a řekl bych že je i o půlku levnější, já kupoval pletivo u nás v ČR oko 20x20 drát 1,8mm za 74kč metr ale že neměli drát tak mi udělali to samé za stejné peníze akorát s drátem 2mm. Takže bezkonkurenční cena, ale chce si to sednout k netu a poslat poptávky. Jinak z wiremetalu není špatné mám sním jen dobré zkušenosti
A kde jste kupoval to pletivo oko 20x20x 1,8 za 74? Mě stačí i 19x19x1,45 ale pod 100Kč, jsem to nikde nenašel. Děkuji za odpověd
agač
napsal(a):
to italské má jednu vadu, je zinkované před svařovaním, také jsem se o to zajímal
http://www.prodej-pletiva.cz/esafort-19-x-19-145-1000mm-baleni-po-25m-p-227.html?zenid=bvc6pno9grg6iq21mhf2ss6l36
Ne je zinkované po sváření!
agač
napsal(a):
to italské má jednu vadu, je zinkované před svařovaním, také jsem se o to zajímal
Zdravím,
jak může být pletivo zinkované před svařováním? To mi vysvětlete, pokud tomu tak rozumíte, tak to bych to vaše pletivo za 74 chtěl teda vidět.
Také jsem poptával, ale cena byla nižší jen když toho vemete min. 200 m na co bych tolik pletiva asi měl? Pochybuju, že se někdo dostane na cenu 74 za tento typ. Pokud tedy máte pravdu, napiśte kde jste ho koupil. Horák ho má myslím za 110 Cena z min. roku.
Doufám, že odpovíte, dost mne to zajímá. Díky
No určitě vám nedám kontakt na pletivo kde ho koupit já si ho nechám pro sebe nebo ho začnu prodávat na burzách po 90kč možná že se dostanu ještě niže s cenou pro nákup, já u toho seděl týden než jsem to vše našel, hledal jsem i v cizině, proč se smějete pletivo se normalně zinkuje před svařovaním zrovna ten italský výrobce dělá pletivo AGRISALD http://www.msdo.cz/pletivo/agrisald stačí jen vědět jak se pletivo svařuje, také jsem si to mohl nechat pro sebe toto pletivo stojí metr necelých 74kč oko 19x19x1,5mm ale stačí jen hledat a ne se jen blbě dotazovat, ještě vám řeknu že jsem ho našel i pod 50kč za metr,
agač
napsal(a):
No určitě vám nedám kontakt na pletivo kde ho koupit já si ho nechám pro sebe nebo ho začnu prodávat na burzách po 90kč možná že se dostanu ještě niže s cenou pro nákup, já u toho seděl týden než jsem to vše našel, hledal jsem i v cizině, proč se smějete pletivo se normalně zinkuje před svařovaním zrovna ten italský výrobce dělá pletivo AGRISALD http://www.msdo.cz/pletivo/agrisald stačí jen vědět jak se pletivo svařuje, také jsem si to mohl nechat pro sebe toto pletivo stojí metr necelých 74kč oko 19x19x1,5mm ale stačí jen hledat a ne se jen blbě dotazovat, ještě vám řeknu že jsem ho našel i pod 50kč za metr,
Ptal jsem se u známého a za 77 jej mohu mít taky. Za 50 pochybuju, nebo je to řádnej šmejd. Tak jak tak, pletené pletivo je pletené. Viděl jsem svařované pletivo z číny, katastrofa, křivé štverečky chybějící drát, skoro na naždém druhém metru.
Zrovna ten italský výrobce to dělá a stejně to tam mohl jen tak napsat. Asi nová technologie.
Ještě nechápu, proč tady tak ztrácíte čas, můžete z toho mít dobrej byznys. Ať se vám daří.
Agrisald není Esafort.Agrisald se svařuje po zinkováni to máte pravdu(tomu i odpovída cena),ale to pletivo bych na volieru nedal!Esafort se pozinkuje po svařováni.TT
ESAFORT
víceúčelové drátěné pletivo
elektricky svařované drátěné pletivo pozinkované po svaření
průměr drátu od 0,6 do 2,05 mm
tvary ok čtvercové nebo obdélníkové
velikost ok od 6,3 do 50,8 mm
balení v rolích á 25 m, na paletách
použití: různé, zejména pro výrobu klecí, voliér, v zemědělství, průmyslu, kutilství a dokonce jako oplocení
jiné rozměry ok a výšek na objednávku dle výrobních možností
agač
napsal(a):
Agrisald není Esafort a za týden hledání,si v práci vydělám na kvalitní pletivo,které nemusím pracně shánět.Chovu zdar.
Ten rozdiel medzi zváraným a plastovým pletivom nie je nejak výrazný ak porovnám toto pletivo http://www.ploty-skala.sk/produkty/chovatelske-pletiva/petnet-poplastovane-zvarane-pletivo s pozinkovaným tak je tam rozdiel 1 euro.
FGDRB

XXX.XXX.248.246
stajnella
napsal(a):
Dobrý den, potřebuji radu. Na jaře chci stavět voliéru,chci koupit pletivo svařované 19x19x1.4mm. Petivo je dost drahé,přemýšlím tedy o poplastovaném pletivu, které je cenově někde jinde.Voliéra je pro malé a střední ptactvo. Předem děkuji za cenné informace
Pletivo není drahe, co chcete usetrit na nejakem lacinem.Poplastovane vůbec nekupujte, kupte kvalitni které vam vydrzi roky.
simacek123
napsal(a):
Pletivo není drahe, co chcete usetrit na nejakem lacinem.Poplastovane vůbec nekupujte, kupte kvalitni které vam vydrzi roky.
Firma tvrdí že to poplastovane pletivo berou chovatele od nich spousty let a za celou dobu nemněli žadnou stižnost, ja vim že si mužou řikat všechno možne ale zase až tak takovy šunt to byt nemusi a do zimovišt a vnitřnich prostor bych se ho nebal.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.210
Nevím chlapi, každý sám si odpoví a i dle zkušeností, nejen kvality...já mám agrisald 4 roky na dešti venku a stav nezměněn, pořád si o něm myslím, že je to kvalitní přesné pletivo za málo peněz...kolega ho má taky, nemůže si ho vynachválit...nesrovnávám s esafortem, ale spíše poměr cena kvalita...a v moravsk.drátovnách jsem se ptal na to zinkování, pán se pousmál a říkal mi, jak by mohlo být pletivo svařováno po pozinkování?nedává to smysl...svarem se pozinkování poškodí a rezlo by...vidím to jako blbost, u mě je to prostě kvalita za málo peněz, jsem s ním spokojený.
stajnella
napsal(a):
Dobrý den, potřebuji radu. Na jaře chci stavět voliéru,chci koupit pletivo svařované 19x19x1.4mm. Petivo je dost drahé,přemýšlím tedy o poplastovaném pletivu, které je cenově někde jinde.Voliéra je pro malé a střední ptactvo. Předem děkuji za cenné informace
Naco vám je 1.4mm na male ptactvo ?Úplne postačí 0.8 alebo 1 mm...
stajnella
napsal(a):
A chovam tak alexy malé a čínske a penanty v 1mm pletivech