Dřevěná bytová voliéra

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

LM89

4.3.2013 13:18
LM89

XXX.XXX.189.89

Zdravím, chtěl bych poprosit o radu. Mám zamluveného ručně dokrmeného mníška šedého. A chtěl jsem mu vyrobit menší voliéru do bytu velikost cca 1,0.5,0.4 (v,š,h). Byla by celá dřevěná opalubkovaná jen čelní strana by byla z pletiva. Ale mám trochu pochybnosti protože vím že mníšči sou rošťáci aby jí postupně nezničil. předem díky za odpověď

4.3.2013 15:26
everest1

XXX.XXX.168.2

Staci stara skrinka z bukasu-starsi nabytok, zlozit dvierka a pouzit bud pletivo ,alebo zvarovanu sietovinu, par bidielok ...a mate super bednovu klietku.smajlík

4.3.2013 15:29
karelben

XXX.XXX.87.60

Dobrý den,měl jsem kdysi doma taky takovou volieru,byla na kolečkách,pletivo jsem měl z vnitřní strany a z venkovní strany jsem měl sklo,přístup ke krmitkům byl na zadní stěně,zepředu velký vstup a pod nim uzká podelná dvířka kterými jsem vytahoval tácek nebo dno voliery pro čistění.Dnes se dá nainstalovat zářivka denního osvětleni,tenkrát jsem použival normální žarovky,fungovalo to a dokonce jsem odchoval hodně mladých.Je tu druha možnost vyrobit volieru z hlinikových jeklu a pak okus nehrozí,podivejte se na stránky www.volieryzelinka.cz,nab ízí jekly a spoj.material,sám jsem byl překvapen jaká pěkná voliera se dá vyrobit.Karel Ben

4.3.2013 17:58
lm89

XXX.XXX.189.89

no mě šlo právě o to jestli celou časem uplně nerozkouše. jinak díky za radu. nad tou zářivkou sem ani nepřemýšlel. smajlíksmajlík

4.3.2013 19:30
corvuscorax

XXX.XXX.180.6

pokud mu budete dávat dostatek větví na okus tak si nebude všímat bednové klece. Žakouš zpracuje někdy i jedno silné bidlo denně. Mnich .toho určitě nezničí tolik.smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík