Dobrý den,mám dotaz na chovatele znalé problému mutací. moc se v tom nevyznám,tak třeba mi to trochu osvětlíte. Kdysi jsem měl doma odchytového strakatého samce(na fotce). Od něho mám dceru,která je na samičku hodně žlutá. Loni měla mladé standardně(ale pěkně) vybarvené,letos má jedno mladě ze čtyř,kterému na zádech rostou žlutá pírka.
Zajímalo by mě jestli to tedy je mutace a popřípadě jestli někdo nemáte podobně vybarvené mladék možnému spárování.
Děkuji.
mládě. fotka je z mobilu,tak to není nic moc,ale něco málo vidět je. na živo je to vidět lépe.
laďa.
napsal(a):
ještě jedna fotka i když taky nic moc. je to to mládě vlevo.
...o tomto tématu je článek i fota na stránkách www.senegalus.cz,ale musíte se stránkami prokousat,jsou dost zajímavé,ale o strakatých senegalcích je tam toho dost...j.p.
Dobrý den,díky za informace. na stránky senegalus jsem se již dřív díval a o strakatých senegalcích četl,je to zajímavý čtení a obrázky.
Původně jsem neměl v plánu rozšiřovat senegálce,spíš jsem chtěl rozšířit chov o nějakou méně chovanou afriku. Ale strakáče si tedy asi ponechám a budu k němu shánět protějšek.
Ostatní po odstavu nabídnu k prodeji,tolik místa abych si je nechal v šechny nemám.
Taky by mě zajímalo jak to Docid myslí s tím že to někdo zkouší- pochopil jsem to správně že to měla být narážka na mě,že jsem si to vymyslel? Chovám papoušky a tohle mě přišlo zajímavý,tak jsem sem dal fotky a chtěl znát názor ostatních. Chovu zdar !