Kanáři -kolik do klece

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.3.2013 19:50
pecenkova

XXX.XXX.214.175

Dobrý den, potřebuji poradit zda můžu přidat do klece velikosti délka 46 cm x šířka 32 cm x výška 62 cm ke dvěma samečkům (pokud se mi povede sehnat oranžovou nebo červenou samičku) ?
Chtěla jsem ke kanárkovi koupit samičku, tak jsme zajeli min. týden do Kladna (jinak děs , to jsem ještě nezažila,byla jsem tam poprvé) a pán který mi radil , že je to jasná samička,tak se z ní)::::: vyklubal sameček smajlík, který zpívá, že přeřvě ostatní . A co teď smajlík nejraději bych ho vrátila. Sice je krásný a pěkně zpívá, ale chtěla jsem pár a zkusit si zda mi zahnízdí. Ještě prosím zda neznáte ve středočském kraji nějakého chovatele kanárků kdo by mi při chovu poradil. Díky všem za radu Dáša.

11.3.2013 20:04
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

pecenkova napsal(a):
Dobrý den, potřebuji poradit zda můžu přidat do klece velikosti délka 46 cm x šířka 32 cm x výška 62 cm ke dvěma samečkům (pokud se mi povede sehnat oranžovou nebo červenou samičku) ?
Chtěla jsem ke kanárkovi koupit samičku, tak jsme zajeli min. týden do Kladna (jinak děs , to jsem ještě nezažila,byla jsem tam poprvé) a pán který mi radil , že je to jasná samička,tak se z ní)::::: vyklubal sameček smajlík, který zpívá, že přeřvě ostatní . A co teď smajlík nejraději bych ho vrátila. Sice je krásný a pěkně zpívá, ale chtěla jsem pár a zkusit si zda mi zahnízdí. Ještě prosím zda neznáte ve středočském kraji nějakého chovatele kanárků kdo by mi při chovu poradil. Díky všem za radu Dáša.

Momentálne potrebujete ešte jednu klietku - klec. smajlík

12.3.2013 08:42
lavacca

XXX.XXX.32.32

pecenkova napsal(a):

ke 2 klukům samičku přidat nemůžete - budou se vám o ni prát. smajlík

Buď 1 samečka prodejte nebo pořiďte ještě 1 klec, kam ho oddělíte.

Bohužel znám akorát chovatele z Prahy.

12.3.2013 09:47
pecenkova

XXX.XXX.148.131

Dobrý den, Praha je super, Prozvoňte mě 739325256 a já si od Vás vezmu telefony, pokud je to možné.Díky mocsmajlík

12.3.2013 18:19
lavacca

XXX.XXX.1.3

pecenkova napsal(a):
Dobrý den, Praha je super, Prozvoňte mě 739325256 a já si od Vás vezmu telefony, pokud je to možné.Díky mocsmajlík

máte to v mailu.

12.3.2013 18:56
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

rastislavmpavelka napsal(a):
Momentálne potrebujete ešte jednu klietku - klec. smajlík

Prastarý problém chovateľov. Nedostatočné chovné zariadenie k adekvátnej potrebe pre chov zvierat v množnom čísle.

Nezabudnite si zaobstarať ešte aspoň jednu ďalšiu klietku. Druhú klietku budete určite skôr, či neskôr potrebovať. Ak donesiete napr. za výmenu iného, druhého kanárika, tak toho druhého kanárika bez akejkoľvek prípravy, či pobyte v karanténe ihneď, v tom momente vložíte k svojmu jedináčikovi? smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík