Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.3.2013 15:12
psotitko

XXX.XXX.16.18

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli je možné společně chovat tyto dva druhy pohromadě? Když jsem je dal k sobě do bednové klece, tak mi vždycky kanár uhynul,tak do týdne. Nemůže něco od zeber chytnout nebo je v tom něco jiného? můžou se chovat ve venkovní volieře o rozmerech 2x2x1m. Díky za slušné odpovědismajlík

23.3.2013 14:25
evc

XXX.XXX.191.176

Mám kanáry se zebrama. Některý pár zebřiček rozebírá kanárům hnízdo a pak se i stalo, že vypadlo vejce, když se vylíhla mláďata, bylo už vždy vše v pořádku a normálně je odchovali. Kanáři zebřičkám neškodili vůbec i když některé zebry měly otevřená hnízda. Pokud mám místo dávám je raději zvlášť.

23.3.2013 21:04
Radovan1975

XXX.XXX.17.50

psotitko napsal(a):
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli je možné společně chovat tyto dva druhy pohromadě? Když jsem je dal k sobě do bednové klece, tak mi vždycky kanár uhynul,tak do týdne. Nemůže něco od zeber chytnout nebo je v tom něco jiného? můžou se chovat ve venkovní volieře o rozmerech 2x2x1m. Díky za slušné odpovědismajlík

Mám stejnou voliéru,choval jsem jeden rok ve stejném složení a zebry jsem musel zrušit.Ale kolega tak chová,asi záleží na co natrefíte,jsou zebry,které hnízda nerozebírají.

23.3.2013 22:10
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

psotitko napsal(a):
Dobrý den,

Najskôr Váš kanárik uhynul od hladu, proso mu nestačilo k životu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík