zako
napsal(a):
První pořádná odpověď, tak nějak to je.
Když jsem pořizoval já Venezuelce, tak jsem pořídil pěkný kus z 5 m voliéry denně kropen. Fakt nádhera za 5000 Kč. Myslel jsem dle velikosti, že to bude samec, DNA prokázalo samičku. Pak jsem pořizoval samce, ten byl menší jak samička, ale taky pěkný. Fakt pěkná pára a jdou k sobě, Asi zhruba když jim bylo rok jsem byl u chovatele, který mi ukazoval dvouletou páru Venezuelců a docela jsem byl v šoku jak byli malý, oproti těm mým byli o hodně menší. Nicméně kolega co my prodával tu velkou samici další rok prodával odchovy za 3500 Kč. Takže souhlasím s tím co bylo napsáno. Pěkný kus určitě stojí více, ale jsou i tací co potřebují rychle prodat a proto jdou s cenou dolů. Co na to říct? Hodně vybírat. Jenže když si dnes někdo jde kupovat k chovateli, tak málokdy měl tu možnost porovnat s jinými chovateli, protože ne každý je zvědavý pouze na čumily a pak je zde druhá vrstva chovatelů co pořídí na burze. Je to fakt sázka do loterie.
elisasedma
napsal(a):
Ahoj!! Poradil by mi nekdo jaký je nejdostupnějsí a cenově nejpřijatelnější druh amazoňana?
Aestivu seženeš už za 5.000kč dokrmeného , ty zelený 4.000kč což není tak vybarvené ale někomu to stačí vykupu a zverák .8000kč seženš i v česku i na slovensku . Pak jsou aestiva a xanťáci mixe .... 10-11tisíc 15000kč, Chtej PP od ptáka, původ jaké otec + matka ,jejich rodiče Xantoperix je krásný ale znám bohužel i to že jak je velké mají nechtěné vrozené vady, muže je mít i aestiva proto se nebraň vyběru..................celkově letos klesla cena všech ptáků ,začínající chovatelé mají šanci nakoupit za slušné a rozumné ceny jen neuspěchat a s klidem vyber .Kvalita bude ale vždy ceněna 1 místě to zde souhlasím dle nároků také ale musíš vybrat ne se hned nechat ukecat .
agos85
napsal(a):
Dobry vecer. Vedeli by ste prosim vas vlozit foto poriadnych amazonanov? Dakujem .S pozdravom Vlasto.
Ne letos a loňi asi slabší ?? Tak sm Hodte odchvi at si člověk muže udělat opravdu obrázek v kladném !!a pohodovém bez komentářů prostě jak co se komu narodilo i zelené mladé zato pár nemuže to riziko am prostě je i u nej 1,1 se muže stát 1 mladé zadejte sem Amazoňany modročelé prosím od cen 4.000kč - 17.000kč
pampalini
napsal(a):
Ne letos a loňi asi slabší ?? Tak sm Hodte odchvi at si člověk muže udělat opravdu obrázek v kladném !!a pohodovém bez komentářů prostě jak co se komu narodilo i zelené mladé zato pár nemuže to riziko am prostě je i u nej 1,1 se muže stát 1 mladé zadejte sem Amazoňany modročelé prosím od cen 4.000kč - 17.000kč
Každé má svoji cenu to se respektuje omlvy za chybičky ..................klavesnice nepremává :)
pampalini
napsal(a):
ja amazonany nechovam a nerozumiem tomu ako maju vyzerat. Preto som pisal o radu.
agos85
napsal(a):
ja amazonany nechovam a nerozumiem tomu ako maju vyzerat. Preto som pisal o radu.
Já nevím třeba takto od 8000kč -17000kč Foto nebo přímo odkaz na veřejné yotube com pták je krásn není muj je slečny nebo paní a líbí se mi http://youtu.be/CazT4bhxQEA
pampalini
napsal(a):
Já nevím třeba takto od 8000kč -17000kč Foto nebo přímo odkaz na veřejné yotube com pták je krásn není muj je slečny nebo paní a líbí se mi http://youtu.be/CazT4bhxQEA
http://youtu.be/xp9u9NIWuF0 když už tak vybírat tento je super a k nezaplacení našel jsm jj na netu a stránky nejsou mé a myslím že se dá sehna i za rozumnou cenu . Pak je určitě i vyššsí kategorie i cena .......................jinéch