Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.4.2013 20:31
zbosace

XXX.XXX.85.202

Nanday a neofema modrohlavá super. Mutacie Hudedky na prírodnú formu nemajú. Ktovie prečo sa stratila čapkačovi červená hlava a zostal mu len rozelácky pásik?

3.4.2013 00:36
bartrand

XXX.XXX.203.180

cone napsal(a):
Mě nadchlo toto

Podobnou - jen méně žlutou jsem viděl, pán ji prodal za 500, prý ji dostal od strýce, bral jsem od něj žlutolící rozely a chtěl jsem i tu korelu, bohužel už byla zamluvená, prodával ji jako klasické lutino

3.4.2013 08:36
cone

XXX.XXX.156.5

bartrand napsal(a):
Podobnou - jen méně žlutou jsem viděl, pán ji prodal za 500, prý ji dostal od strýce, bral jsem od něj žlutolící rozely a chtěl jsem i tu korelu, bohužel už byla zamluvená, prodával ji jako klasické lutino

jedinec napravo je označen jako Yellow face Primrose Clear Pied
asi bych zamluveného jedince trochu přeplatil a odvezl domů, mnohokrát mi zamluvené jedince odkoupili před nosem i jiní známí chovatelé(???), takže nyní bych už s takovým jednáním neměl problém.

3.4.2013 15:25
svobodapetr

XXX.XXX.178.225

frantisekbenda napsal(a):
Čapkáč

Dobry den psal jsem majiteli techto fotek strakatych capkacu a bylo mi odpovezeno 2-1 prirodni stepitelni na straku- za tri kusy 4000 euro JEN PRO INFO

4.4.2013 06:48
cancak

XXX.XXX.20.4

svobodapetr napsal(a):
Dobry den psal jsem majiteli techto fotek strakatych capkacu a bylo mi odpovezeno 2-1 prirodni stepitelni na straku- za tri kusy 4000 euro JEN PRO INFO

pokud mu to někdo zaplatí....za 4000eur bych pořídil jiné papoušky...určitě ne strakaté čapkáče...věc názoru...

Přidejte reakci

Přidat smajlík