Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.4.2013 12:54

Zdravim,nedavno sem pri procitani starsich vlaken o andulkach narazil na tema barevne andulky jejich standart a vystavovani tak bych se chtel zeptat jak to vubec dnes vypada jestli se vystavovat zacli a jestli se nekdo jejich chovem pro vystavni ucely zabyva.predem diky za odpovedi a pripadne i vase fotky s chovu.

28.4.2013 16:04

smajlíknikdo nic?smajlík

28.10.2015 21:42
bubanek

XXX.XXX.191.18

Je to sice dost stary prispevek, ale otevru ho. Barevne andulky jsou k videni i na prodej na letosni exotice. Cena 150 kc. Z meho pohledu laika je to hodne drobna a vyzabla andulka. Jaky na ne mate pohled vy ?

29.10.2015 17:49
bsp

XXX.XXX.70.51

bubanek napsal(a):
Je to sice dost stary prispevek, ale otevru ho. Barevne andulky jsou k videni i na prodej na letosni exotice. Cena 150 kc. Z meho pohledu laika je to hodne drobna a vyzabla andulka. Jaky na ne mate pohled vy ?

Na výstavě EXOTIKA 2015 jsou jednou z kategorií bodovaného ptactva. Je vystaveno celkem 20 ptáků. Není mi ale známo, že by tam byly tyto andulky prodejné. Z mého pohledu bych tento typ andulek hodnotil namísto drobná a vyzáblá, spíše jemná, vitální a elegantní. Pavel.

29.10.2015 18:22
atobajus

XXX.XXX.195.189

bsp napsal(a):
Na výstavě EXOTIKA 2015 jsou jednou z kategorií bodovaného ptactva. Je vystaveno celkem 20 ptáků. Není mi ale známo, že by tam byly tyto andulky prodejné. Z mého pohledu bych tento typ andulek hodnotil namísto drobná a vyzáblá, spíše jemná, vitální a elegantní. Pavel.

Přesně tak...prostě andulka jak má být

29.10.2015 19:51
lupus4

XXX.XXX.10.2

atobajus napsal(a):
Přesně tak...prostě andulka jak má být

Naprostý souhlas

29.10.2015 21:14

Zdravím, chtěl bych potvrdit, že se jedná o velmi čiperné, dobře létavé, uhlazené a plodné andulky, které se postavou podobají divoké andulce.U nás je o nich zatím málo známo a mnoho lidí je vůbec nezná.Na rozdíl od nás se v zahraničí hojně vystavují.Nejvíce zřejmě v Itálii, ale i dalších západních státech.Zaujali mě už před léty, když jsem je po prve uviděl na výstavě v Itálii.To ještě nevystavovaly na světových šampionátech.Za pár let se situace změnila a nyní se už mohou.Mají samozřejmě svůj standart, tak jak třeba výstavní andulky.Jsou v postavě jiné, jak naše (zverimexové, výkupní)andulky.Jsou malé, štíhlé s malou kulatou hlavičkou, na které jsou(pokud se jedná o kvalitní)hezké přesné znaky.A bez protrhávání.Příště přidám pár foto ze svého chovu.

30.10.2015 19:00
atobajus

XXX.XXX.195.189

Https://www.facebook.com/Kleurgrasparkiet/photos_stream

Nevím, ale jestli se to fotogalerie zobrazí celá nebo vůbec lidem, kteří nemají založený profil na FB.

5.11.2015 21:13

Videl jsem je "na zivo" poprve na letosni Exotice a upne me dostali. Dvakrat jsem se k nim vratil. Jsou nadherne, ladne, utazene, proste super.Je dobre ze vedle byly vystaveny "vystavni" andulky.Kazdy mohl porovnat.Pro mne jsou vystavni andulky preslechtena monstra.Ale tim nechci urazet chovatele, ktri se temito zabyvaji, protoze je jasne ze je to bavi a o to jde.Mne bavili ty barevne. Uvazuji o koupi. Doufam ze jsem timto nikoho neurazil, to rozhodne nechci a ze jich na vystavach bude k videni stale vice.

5.11.2015 23:11

Zdravím a přidám pár foto z mého chovu barevných andulek.

5.11.2015 23:28
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

atobajus napsal(a):
Https://www.facebook.com/Kleurgrasparkiet/photos_stream

Nevím, ale jestli se to fotogalerie zobrazí celá nebo vůbec lidem, kteří nemají založený profil na FB.

Zaujímavá galéria, dá sa pozrieť i bez registrácii na FB.

6.11.2015 08:56
atobajus

XXX.XXX.195.189

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zdravím a přidám pár foto z mého chovu barevných andulek.

25.2.2018 18:15

Úplně sem zapomel že sem kdysi tuhle diskuzi načal a proto se k ní chci vrátit...další takovou tady rozjel uživatel roxton který má mimo jiné i pěkně fb stranky tudíž můj opětovný dotaz jak to vypadá s barevnýma andulkama u nás v čr?

25.2.2018 20:35
roxton

XXX.XXX.254.220

Zdravím,

loni jsem poprvé vystavil barevné andulky na speciálce andulek v Praze. Zatím u nás chová barevné andulky velmi málo chovatelů...Dám jednu fotku ze speciálky.

25.2.2018 20:40
roxton

XXX.XXX.254.220

25.2.2018 20:47
roxton

XXX.XXX.254.220

roxton napsal(a):
A ještě z loňské Exotiky.

Omlouvám se, špatná fotka - dám lepší z loňska z přípravy na výstavu.

25.2.2018 21:23
cvrdlikacek

XXX.XXX.83.74

Dobry den.omlouvam se, pokud se ptam hloupe, ale trochu me zmatl vas nazev-barevna andulka...ja jsem zacatecnik, zacal jsem zhruba pred pul rokem a tak by mne zajimalo jaky je rozdil mezi barevnou andulkou a asi nejakou takovou jako mam doma v klicce..?

26.2.2018 09:55

roxton napsal(a):
Zdravím,

loni jsem poprvé vystavil barevné andulky na speciálce andulek v Praze. Zatím u nás chová barevné andulky velmi málo chovatelů...Dám jednu fotku ze speciálky.

Zdravím Vás, vaše fotky sem viděl i na fb profilu.no je škoda že se tomuhle odvětví chovu andulek věnuje tak málo chovatelů, nicméně pokud to vyjde chtěl bych se do jejich chovu letos pustit taky

26.2.2018 10:17
roxton

XXX.XXX.254.220

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zdravím Vás, vaše fotky sem viděl i na fb profilu.no je škoda že se tomuhle odvětví chovu andulek věnuje tak málo chovatelů, nicméně pokud to vyjde chtěl bych se do jejich chovu letos pustit taky

To je výborné. Bude nás víc.

9.6.2020 11:53
jarat

XXX.XXX.2.174

Tak tady máte již rozjetou diskusi na barevné andulky

4.3.2021 15:45
atobajus

XXX.XXX.195.189

Zdravím přátelé, nemá někdo momentálně mutace dilute a světlekřídlé?

5.3.2021 08:05
PapaAus

XXX.XXX.225.50

zdravím, též se jejich chovem zabývám a založil jsem i diskuzi na toto téma zde na Fauně. Jelikož sháním nepříbuzné protějšky a i další barvy hlavně šedou. je zvláštní, že na mé žádosti nikdo nereagoval a přitom je zde chovatelů dost jak koukám....aktuálně mi vylétávají první letošní odchovy

5.3.2021 08:07
PapaAus

XXX.XXX.225.50

atobajus napsal(a):
Zdravím přátelé, nemá někdo momentálně mutace dilute a světlekřídlé?

mám světlokřídlé opaliny, tedy aktuálně odchovávají a štěpáky do světlokřídlých

5.3.2021 13:03
Venca Škvor

XXX.XXX.3.125

Vím že inzerce je jinde, ale kdyby někomu pomohli, jsou pěkně vybarvení a kroužkovaní, ale bohužel vše samci😁 kdyby někdo měl zájem dejte vědět... Venca 606530041 okres Benešov...

5.3.2021 18:51
parrotss

XXX.XXX.236.46

Venca Škvor napsal(a):
Vím že inzerce je jinde, ale kdyby někomu pomohli, jsou pěkně vybarvení a kroužkovaní, ale bohužel vše samci😁 kdyby někdo měl zájem dejte vědět... Venca 606530041 okres Benešov...

Pěkné, kdyby se dalo volně cestovat a navíc kdyby k některému ze samců byla k sehnání vhodná samička, tak asi neodolám... PL

Přidejte reakci

Přidat smajlík