Andulky zabíjí mladé

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.5.2013 13:36
monila

XXX.XXX.230.79

Dobrý den, prosila bych o radu.. Před třemi dny jsem našla v budce mrtvé mládě, vypadalo že mělo v bříšku krev a nad ozobím zaschlou ránu, mládě jsem dala pryč a čekala, jeslti se vylíhne i zbytek mladých (další tři vajíčka), hned druhý den jsem tam našla další mládě, tentokrát vypadalo zdravě, mělo celkem plné volátko a rodiče se o něj příkladně starali. Bohužel dnes jsem našla malé mrtvé, mělo rozklované bříško.. Myslíte, že to mohlo být tím, že jsem kontrolovala to volátko? Kontrolovala jsem jej i první den, ale druhý den, jsem poodešla s malým pár kroků od voliéry, abych ho lépe viděla (byl už večer).. Podávám vaječnou míchanici, zrní a zelené, jednou za čas jim nabízím i ovoce, ale to neberou.. Jinak do vody přidávám ještě vitamínky.. Mám v hnízdě ještě dvě vajíčka a dnes se právě má vylíhnout další... Příště mladé již asi raději kontrolovat nebudu, ale chtěla jsem znát váš názor..

9.5.2013 14:01
vmakovicky

XXX.XXX.60.198

Dobrý deň! Nemáte vo voliére ešte iný pár alebo lichého jednotlivca?

9.5.2013 14:06
monila

XXX.XXX.230.79

vmakovicky napsal(a):
Dobrý deň! Nemáte vo voliére ešte iný pár alebo lichého jednotlivca?

Ne, nemám.. Mám jen jeden mladý pár (je jim tak 1,5 roku), předchozí snůška byla prázdná. Samec chodí do budky dost často se samičkou a občas odtamtud jdou zvuky, jako by se "prali".. Nemohlo to být také tím, že třeba samička mladé nechtěně "zasedla" a klováním se je snažila probudit??

9.5.2013 22:01
pampalini

XXX.XXX.243.186

monila napsal(a):
Ne, nemám.. Mám jen jeden mladý pár (je jim tak 1,5 roku), předchozí snůška byla prázdná. Samec chodí do budky dost často se samičkou a občas odtamtud jdou zvuky, jako by se "prali".. Nemohlo to být také tím, že třeba samička mladé nechtěně "zasedla" a klováním se je snažila probudit??

Prodej je kup nové ,nebo dokup a prohoť partnera ........ a více budek

Přidejte reakci

Přidat smajlík