Dobrý den ,chci se zeptat zda pozná někdo prosím pohlaví těchto korel chocholatéch viz foto ,mnohokráte děkuji za vaše odpověďi a určení pohlaví ,já nevím prostě už?
bartrand
napsal(a):
Nalevo určitě samec, tu perlu bych typl na samici. Jak jsou staří?
Loňské obě rok 2012 Děkuji
bartrand
napsal(a):
Nalevo určitě samec, tu perlu bych typl na samici. Jak jsou staří?
Jak se letos pohybují cenově lonské Korele chocholaté perlové a lutina ,bělolhlavé? ať nedělám další vlákno i cenově Alexandři čínšťí Rok.2012 1,0-0,1 ? nebo popřípadě za které druch ex.papošků směnit -vyměnit ??Děkuji
Benq0071
napsal(a):
Já jsem dnes koupil samce perlového za 300,-
Já pokud nesednou už 5.6 . nechámje pokud je někdo bude chcet obě 600kč. Alexandry čínské 1,1 pevné kroužky nepříbuzní celoročně venku prokosaly mě pletivo a dělají randál musel jsemdát 1,8 drát a pletené oka 25/25 přitem dávam smrkové bydl ty sou za 8dní napadrť a ovocné větvě jabloně a třešen ,bez,apd. mrkev,jablka, sepie,jodové kosti prolízačky a misky okosaly 7000kč sice prodělám samici sem kopil až v Praze a samce v okolí . Nebo vyměním za méně agresivní papoušky ? Královské, nebo Amazonana na ochočení? aestivu ? r.13 1,0 nevím uvidím co a jak se budou chovat vše mají ach jo 6m klece 3zálet 3venek misky na kopání nerez ty vyhazují ,krmím zdravě boíla slunečnice ,oves čený občas normál, kukuřici,pšenici,papriky,cibulky,slat,mrkve nevím