Vhodní exoti do celoroční voliéry

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.8.2006 11:14

Dobrý den, rád bych vyslechl Vaše nápady a názory,co dát do voliery 6x2x2 m s vnitrnim ukrytem z plexi desek 2x2x2 ,umístěné na sluném místě.Rád bych tam nechával exoty celoročně.
Navrhujte nebo prosím pište co máte venku vy.Děkuji

6.8.2006 12:02

souky napsal(a):
Dobrý den, rád bych vyslechl Vaše nápady a názory,co dát do voliery 6x2x2 m s vnitrnim ukrytem z plexi desek 2x2x2 ,umístěné na sluném místě.Rád bych tam nechával exoty celoročně.

Můžete tam dát prakticky všechny australské papoušky. Např. Pap. zpěvavý, pap. mnohobarvý, rosela pestrá, rosela penant, rosela slámožlutá, rosela žluřolící, rosela adelaidská, pap. nádherný, pap. kouřový, barnardy, pap. červenokřídlí, pap. královský, korely, andulky, atd.... kromě neofémy modrohlavých, ty bych tam nedával.

6.8.2006 13:58

souky napsal(a):

Mníšek šedý,nandej černohlavý,papoušek patagonský.

6.8.2006 21:11

vlastik napsal(a):
Mníšek šedý,nandej černohlavý,papoušek patagonský.

V podobné voliéře mám 3,3 andulky 1,1 korely 1,1 rosely žlutolící 1,1 papoušek nádherný. Dole pobíhají křepelky-5ks. Vše se dobře snáší i při hnízdění.

8.8.2006 19:40

biker70 napsal(a):
V podobné voliéře mám 3,3 andulky 1,1 korely 1,1 rosely žlutolící 1,1 papoušek nádherný. Dole pobíhají křepelky-5ks. Vše se dobře snáší i při hnízdění.

To se snese 5 ks křepelek po hromadě ? nebo máš 4 slepice a jednoho kohouta ??

Jinak děkuji všem za nápady ..

8.8.2006 20:25

souky napsal(a):
To se snese 5 ks křepelek po hromadě ? nebo máš 4 slepice a jednoho kohouta ??

Jinak děkuji všem za nápady ..

Mám tam slepičky. Křepelky jsou Japonské-nosné. Takže mám i vajíčka. Krmím beze zbytku. Křepelky zem vyberou. S papoušky si nepřekáží.

Přidejte reakci

Přidat smajlík