Papoušci nepřijímají potravu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.5.2013 14:46
urquell

XXX.XXX.225.198

Dobrý den,
mám problém ohledně koupených papoušků s příjímáním potravy.
Ptáky jsem dovezl ve čtvrtek večer(pátek ráno jsem je vypouštěl) a zatím nic neberou.
Jedná se o amazonky(Pionus).Máte někdo podobné zkušenosti?
Předpokládám,že hlad je donutí,ale raději se zeptám zde.
Děkuji za rady.

25.5.2013 20:45
1278

XXX.XXX.104.22

Dobrý večer, měl jste se podívat u prodávajícího chovatele jaké krmení jim dává, popřípadě si od měj nechat trochu odsypat myslím tím zrní, zda berou klíčené, jaké ovoce jim dával a kde měl
krmení umístěné, zda na polici nebo měl otáčecí krmné pulty.Záleží v jakém prostoru byli u předcházejícího chovatele a vy jste je možná vypustil do prostoru ve kterém se možná neorientují a jsou vystresovaní.Pokud nevíte čím a jak je předchozí majitel krmil tak mu zavolejte jistě vám rád poradí.Já když prodávám papoušky tak dávám novému majiteli vždy trochu krmení do začátku a podám mu informace o co a jak.Přeji vám bezproblémový chov a ať brzo žerou.

25.5.2013 21:24
urquell

XXX.XXX.211.2

Krmení(suché) měli u předchozího majitele klasické,možná až moc slunečnice.Rozdíl je v tom,že u mě mají misky na zemi a u předchozího chovatele měli polici cca 1,4m nad zemí-tak možná tam to bude začarovaný.Dnes mi brali z ruky jablko,hrozny a senegal. Z misky vůbec nic. Zkusím misky dát výš alspoň do 1m.

25.5.2013 23:41
alex66

XXX.XXX.204.8

Tak tohle je podle mě základní znalost. Nevím jak je to u amazonků ale někteří papoušci prostě na zem nesletí i když jsou nuceni hladovět.

Přidejte reakci

Přidat smajlík