Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.7.2013 23:00
dostal

XXX.XXX.251.242

Zdravím,
chtěl jsem se zeptat čím nejlépe krmit andulku aby nebyla tlustá měla hezké peří no prostě aby byla v kondicy myslím si že je i lepší krmení než zobem který prodávají ve zverimexu a co dát na dno klece

13.7.2013 23:37
lupus4

XXX.XXX.252.137

Už mnoho let si míchám směs sám - 2 díly lesknice, po dílech červené, žluté a zelené proso, nahý oves, v zimě i špetku slunečnice, nadrcený semenec...
Jinak jablko, ptačinec, klásky všech možných trav a jitrocele, celé drny i se zemí, pampelišku, na okus březové, ovocné a smrkové větvě...
jako mňamku senegal, naklíčenou pšenici i celou směs (pozor na plísně, je to třeba řádně několikrát denně propláchnout), dět. piškot, tvrdý rohlík
písek, sepiovku
při odchovu vaj.směs smajlík
do vody min. jednou týdně drcený česnek
Jsou zdravé jak řepy smajlík a mám tam i 9ti letého kluka co stále výborně odchovává (nechávám hnízdit jen 1 - max. 2 ročně, letos třeba jen 1x)
PS. jestli je vaše ančí jen na suchém, tak to sice přežije, ale je to stejné, jako by jste vy byla jen o chlebu a vodě smajlík

14.7.2013 11:41
dostal

XXX.XXX.251.242

zatím ji nemám ale budu a chci aby se měla co nejlépe

15.7.2013 20:43
gyor26

XXX.XXX.75.18

lupus4 napsal(a):
Už mnoho let si míchám směs sám - 2 díly lesknice, po dílech červené, žluté a zelené proso, nahý oves, v zimě i špetku slunečnice, nadrcený semenec...
Jinak jablko, ptačinec, klásky všech možných trav a jitrocele, celé drny i se zemí, pampelišku, na okus březové, ovocné a smrkové větvě...
jako mňamku senegal, naklíčenou pšenici i celou směs (pozor na plísně, je to třeba řádně několikrát denně propláchnout), dět. piškot, tvrdý rohlík
písek, sepiovku
při odchovu vaj.směs smajlík
do vody min. jednou týdně drcený česnek
Jsou zdravé jak řepy smajlík a mám tam i 9ti letého kluka co stále výborně odchovává (nechávám hnízdit jen 1 - max. 2 ročně, letos třeba jen 1x)
PS. jestli je vaše ančí jen na suchém, tak to sice přežije, ale je to stejné, jako by jste vy byla jen o chlebu a vodě smajlík

jak děláte prosím ten česnek do vody díky.

16.7.2013 11:06
lupus4

XXX.XXX.252.137

gyor26 napsal(a):
jak děláte prosím ten česnek do vody díky.

Normálním "mačkátkem" na česnek si večer do hrnku vody namáčkám stroužky česneku (českého stačí míň smajlík), nechám vyluhovat a ráno naředím do pitné vody, cca 5 litrů(dávám to i holubům). Takže množství si upravte na kolik potřebujete.

16.7.2013 14:26
gyor26

XXX.XXX.75.18

díky

10.8.2013 13:17
zlobber21

XXX.XXX.175.210

takže jakoby stroužek česneku na 5l vody,jo?díky

10.8.2013 13:50
lupus4

XXX.XXX.252.137

zlobber21 napsal(a):
takže jakoby stroužek česneku na 5l vody,jo?díky

namáčkám stroužky česneku

pokud jste Čech tak stroužek je jednotné číslo
stroužky množné smajlík
a počet je odvislý od velikosti a "vydatnosti" stroužku
capišto?

10.8.2013 13:58
zlobber21

XXX.XXX.175.210

jojo,špatně jsem si to přečetl,takže konec slovíčkaření,není to za potřebí smajlíkdíky

Přidejte reakci

Přidat smajlík