Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.7.2013 19:54
pavlinka86

XXX.XXX.78.62

Dobrý den potřebuji poradit o jaké pohlaví se jedná. Korely jsme nikdy nechovali, tuhle chytil manžel asi před měsícem, když přiletěla k naší voliéře. Rozvěsili jsme letáky, ale nikdo se nepřihlásil, tak si ji chceme nechat a chtěli bychom pořídit partnera do páru. Předem děkuji za slušné odpovědi.

15.7.2013 20:42
arnold

XXX.XXX.112.7

Jasnej samec...smajlík

15.7.2013 20:53
pavlinka86

XXX.XXX.78.62

Děkuji za odpověď. Ještě se zeptám podle čeho se to pozná, popř. jaký protějšek sehnat.smajlík

16.7.2013 20:44
ptackar12

XXX.XXX.29.47

No, také by mě zajímalo podle čeho jste to poznal(a) .. tedy jestly vám nevadí že jsem se sem nachomítnul :( .. :)

17.7.2013 18:09
pavlinka86

XXX.XXX.78.62

ptackar12 napsal(a):
No, také by mě zajímalo podle čeho jste to poznal(a) .. tedy jestly vám nevadí že jsem se sem nachomítnul :( .. :)

Nevadí.smajlík

20.7.2013 15:03
z jarda

XXX.XXX.139.178

pavlinka86 napsal(a):
Děkuji za odpověď. Ještě se zeptám podle čeho se to pozná, popř. jaký protějšek sehnat.smajlík

Zdravím, tak si dovolím Vám odpovědět já a doufám,že nikoho neurazím...ano je to hezký SAMEČEK KORELA PERLOVÁ asi zlatá,ale je mladý,nepřepeřený,stáří do 1roku - nevím jestli má kroužek,tam by byl rok uveden! Jinak po přepeření bude šedý přírodní,ale jeho odchov bude perlový a spároval bych ho se samičkou aspoň roční v mutaci perlová nebo perlostraka nebo bílá nebo straka! No a pohlaví se dá rozpoznat(ne u mláďat),ale u Vás je už jasná žlutá maska hlavy,úzký postoj a ocas ze spod bez lemování(foto č.5). U samičky je to obráceně! Hodně štěstí, Zappe

20.7.2013 15:25
pavlinka86

XXX.XXX.78.62

z jarda napsal(a):
Zdravím, tak si dovolím Vám odpovědět já a doufám,že nikoho neurazím...ano je to hezký SAMEČEK KORELA PERLOVÁ asi zlatá,ale je mladý,nepřepeřený,stáří do 1roku - nevím jestli má kroužek,tam by byl rok uveden! Jinak po přepeření bude šedý přírodní,ale jeho odchov bude perlový a spároval bych ho se samičkou aspoň roční v mutaci perlová nebo perlostraka nebo bílá nebo straka! No a pohlaví se dá rozpoznat(ne u mláďat),ale u Vás je už jasná žlutá maska hlavy,úzký postoj a ocas ze spod bez lemování(foto č.5). U samičky je to obráceně! Hodně štěstí, Zappe

Děkuji, za cenné rady. Bohužel kroužek nemá, takže stáří neumím odhadnout. Seženeme tedy nějakou samičku podle vaší rady a budeme se těšit na příští rok, jestli zahnízdí.smajlíksmajlík

21.7.2013 12:18
feraluky

XXX.XXX.215.220

pavlinka86 napsal(a):
Děkuji, za cenné rady. Bohužel kroužek nemá, takže stáří neumím odhadnout. Seženeme tedy nějakou samičku podle vaší rady a budeme se těšit na příští rok, jestli zahnízdí.smajlíksmajlík

samec

21.7.2013 16:53
nehezacka

XXX.XXX.216.111

dobrý den,abych nezakládala nové téma zeptám se a doufám,že to zakladateli tohoto téma nebude vadit.můžete mi prosím říct zda je to samice či samec?je to dvouleté zvíře,údajně samice.a ještě se chci zeptat,loni se mi i přes možnost výběru spárovali dva samci.je možné je rozpárovat a spárovat se se samicí? děkuji za odpověd

21.7.2013 17:42
kkki

XXX.XXX.175.194

Je to 100% samička.K.

Přidejte reakci

Přidat smajlík