Je prodejný papoušek královský?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.8.2013 22:49
rejža24

XXX.XXX.36.23

Dobrý den, je papoušek královský prodejny? zbavíte se ho vždy nebo čekáte i ten nějaký rok? smajlík

9.8.2013 07:55
saluki

XXX.XXX.6.82

ahoj, proč by nebyl? Každý papoušek je prodejný, jen možná za jinou cenu, než by jste si představoval. Podle Vašich jiných dotazů mám pocit, že jste ještě nic neodchoval, a hledáte druh na kterém "vyrejžovat" , obecných dotazů můžete mít jistě spousty, ale stejně vše záleží na tom, jak se o své papoušky budete starat, jaké jim vytvoříte podmínky a jak budete trpělivý než Vám něco odchovají. Hodně štěstí v chovu a radosti z dobře prodaných odchovů. smajlík

9.8.2013 08:15
romika

XXX.XXX.116.252

rejža24 napsal(a):
Dobrý den, je papoušek královský prodejny? zbavíte se ho vždy nebo čekáte i ten nějaký rok? smajlík

Jo dávám je zdarma.smajlík

9.8.2013 08:53
rejža24

XXX.XXX.36.23

Já to myslel tak jestli se dobře zbavujete odchovů. smajlík
Děkuji

9.8.2013 09:09
corvuscorax

XXX.XXX.202.221

já mám králováky, protože se mi líbí a ne proto, abych na nich rýžoval.Zatím se mi podařilo všechny ,mladé prodat po 4000kč. Loni nehnízdili a nedělal jsem z toho tragédii. Letos opět 4 krásná mláďata 2.2. Věřím že se prodají. Ti co si kupují dokrmovaná pod cenou, tak po čase zjistí, že možná ušetřili nějakou stovku, ale pak mají nervy, že jim nic nedělají a takový papoušek jde z voliéry do voliéry a nasí....další chovatele.Je to i o tom, že se je pokouším prodat z domu a každý má možnost vidět jak se chovají a co mají v domácím prostředí.smajlík

9.8.2013 09:09
corvuscorax

XXX.XXX.202.221

já mám králováky, protože se mi líbí a ne proto, abych na nich rýžoval.Zatím se mi podařilo všechny ,mladé prodat po 4000kč. Loni nehnízdili a nedělal jsem z toho tragédii. Letos opět 4 krásná mláďata 2.2. Věřím že se prodají. Ti co si kupují dokrmovaná pod cenou, tak po čase zjistí, že možná ušetřili nějakou stovku, ale pak mají nervy, že jim nic nedělají a takový papoušek jde z voliéry do voliéry a nasí....další chovatele.Je to i o tom, že se je pokouším prodat z domu a každý má možnost vidět jak se chovají a co mají v domácím prostředí.smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík