Teplota pro odchov andulek

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.9.2013 22:11
marketag

XXX.XXX.21.208

Právě se nám líhnou mláďata andulek v zimní zahradě. Začaly hnízdit pozdě a první snůška byla neoplozená, proto až teď. Už jsou chladné noci, tak by se chtěla zeptat, jaká teplota by pro ně byla vhodná a jestli je pro odchov nějaký teplotní limit, který je třeba zajistit.

14.9.2013 09:15
machlena

XXX.XXX.96.7

Škoda že nikdo neodpovídá,taky by mě to zajímalo.Nějak byly anduličky rychlé a než mláďátka vyletěla z budky už tam měly mezi nima další vajíčka (neměla jsem na to abych je vyhodila). Jsou ve venkovní voliérce a mám je první rok tak těch zkušeností taky nemám. Ale v nějakém příspěvku jsem četla že někomu vyletěla mláďata z budky těsně před vánocemi a to ve venkovní voliéře. Tak budem doufat že to dobře dopadne.

14.9.2013 11:05
lesk

XXX.XXX.50.142

Nemusíte mít vůbec žádné obavy, andulky to v pohodě zvládnou. Také mi venku ještě v prosinci hnízdí.

14.9.2013 11:05
lesk

XXX.XXX.50.142

Nemusíte mít vůbec žádné obavy, andulky to v pohodě zvládnou. Také mi venku ještě v prosinci hnízdí.

14.9.2013 12:30
cervik

XXX.XXX.252.226

machlena napsal(a):
Škoda že nikdo neodpovídá,taky by mě to zajímalo.Nějak byly anduličky rychlé a než mláďátka vyletěla z budky už tam měly mezi nima další vajíčka (neměla jsem na to abych je vyhodila). Jsou ve venkovní voliérce a mám je první rok tak těch zkušeností taky nemám. Ale v nějakém příspěvku jsem četla že někomu vyletěla mláďata z budky těsně před vánocemi a to ve venkovní voliéře. Tak budem doufat že to dobře dopadne.

No - teď to venku zvládnou bez problémů. Mamky je zahřejou smajlík Jen s tím likvidováním vajíček. K tomu budete muset jednou přistoupit. Takto to bude pořád dokola. Ještě nevylétlá mláďata a mezi nima už další vajíčka. Ty vajíčka budou muset pryč jinak se Vám andulky uhnízdí k smrti

14.9.2013 13:14
machlena

XXX.XXX.96.7

Děkuji za odpověď, asi se budu muset přemoct a další snůšku zlikvidovat,ale bude mě to stát hodně přemáhánísmajlík. No nic uhnízdit k smrti bych je určitě nechtěla.

14.9.2013 17:30
lavacca

XXX.XXX.1.3

Nám jednou zahnízdila andulka v lednu - je fakt, že mají voliéru přes zimu zandanou + tam mají zateplený zálet, ale netopí se tam, apod. Nicméně odchovala úplně bez problémů. Pokud jsou to dobří rodiče, odchovají i za mrazů. Ale samozřejmě je lepší, když to stíhají v období cca duben-září, kdy je počasí celkem stabilní. :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík