Škoda že nikdo neodpovídá,taky by mě to zajímalo.Nějak byly anduličky rychlé a než mláďátka vyletěla z budky už tam měly mezi nima další vajíčka (neměla jsem na to abych je vyhodila). Jsou ve venkovní voliérce a mám je první rok tak těch zkušeností taky nemám. Ale v nějakém příspěvku jsem četla že někomu vyletěla mláďata z budky těsně před vánocemi a to ve venkovní voliéře. Tak budem doufat že to dobře dopadne.
machlena
napsal(a):
Škoda že nikdo neodpovídá,taky by mě to zajímalo.Nějak byly anduličky rychlé a než mláďátka vyletěla z budky už tam měly mezi nima další vajíčka (neměla jsem na to abych je vyhodila). Jsou ve venkovní voliérce a mám je první rok tak těch zkušeností taky nemám. Ale v nějakém příspěvku jsem četla že někomu vyletěla mláďata z budky těsně před vánocemi a to ve venkovní voliéře. Tak budem doufat že to dobře dopadne.
No - teď to venku zvládnou bez problémů. Mamky je zahřejou Jen s tím likvidováním vajíček. K tomu budete muset jednou přistoupit. Takto to bude pořád dokola. Ještě nevylétlá mláďata a mezi nima už další vajíčka. Ty vajíčka budou muset pryč jinak se Vám andulky uhnízdí k smrti
Nám jednou zahnízdila andulka v lednu - je fakt, že mají voliéru přes zimu zandanou + tam mají zateplený zálet, ale netopí se tam, apod. Nicméně odchovala úplně bez problémů. Pokud jsou to dobří rodiče, odchovají i za mrazů. Ale samozřejmě je lepší, když to stíhají v období cca duben-září, kdy je počasí celkem stabilní. :)