Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.10.2013 17:23
radek1025

XXX.XXX.43.1

zdravim jake papoušky lze chovat s kakarikama volieru mam 5metru dlouhou 2metry vyška i šiřka diky za napady

26.10.2013 14:44
peter_p

XXX.XXX.80.140

radek1025 napsal(a):
zdravim jake papoušky lze chovat s kakarikama volieru mam 5metru dlouhou 2metry vyška i šiřka diky za napady

dobry den.....ziadne...ku kakarikom nedavajte nic....tak isto ani ku roselam, pap.spevavym...mnohofarebnym....atd....vysvetlim: kakariky je velmi zvedavy, prelezie kazdu dieru..nakukne doslova vsade, neskutocny bordelar..musi pomaly vsetko prehrabat....a hlavne v toku je samcek dost agresivny, neboji sa napadnut ovela vatsieho ehm..spoluobyvatela (vtaka, by vyznelo divne ze??? smajlík)....

26.10.2013 15:04
havok

XXX.XXX.7.106

peter_p napsal(a):
dobry den.....ziadne...ku kakarikom nedavajte nic....tak isto ani ku roselam, pap.spevavym...mnohofarebnym....atd....vysvetlim: kakariky je velmi zvedavy, prelezie kazdu dieru..nakukne doslova vsade, neskutocny bordelar..musi pomaly vsetko prehrabat....a hlavne v toku je samcek dost agresivny, neboji sa napadnut ovela vatsieho ehm..spoluobyvatela (vtaka, by vyznelo divne ze??? smajlík)....

to co pisete je blbost chovam ve voliere 2x4x2 sirka delka vyska , 2 pary kakariku cervenocelych dva pary korel 1 per zpevaku a 6 paru zebricek , v druhe voliere o stejnych rozmerech mam 2 pary kakariku zlututocelych 2 pary korel a paru zpevaku a 4 pary andulek a vse bez problemu hnizdi a odchovava jediny problem je v tom ze tam mam na kazdy hnizdni par dve budky az si muzou vybrat , se vsichni divite ze vam delaji bordel ve volierach ale kdyz chovate napr rozely a kakariky a mate na kazdy par 1 budku tak se nedivte ze se perou , bylo uz u mne hode znamich se divat ze to neni mozne ze se mi to snas spolu ale jsem nazoru ze vice budek je lepsi nez na kazdy par jednu tak si vybere kazdy par a je klidsmajlík

26.10.2013 15:40
peter_p

XXX.XXX.80.140

havok napsal(a):
to co pisete je blbost chovam ve voliere 2x4x2 sirka delka vyska , 2 pary kakariku cervenocelych dva pary korel 1 per zpevaku a 6 paru zebricek , v druhe voliere o stejnych rozmerech mam 2 pary kakariku zlututocelych 2 pary korel a paru zpevaku a 4 pary andulek a vse bez problemu hnizdi a odchovava jediny problem je v tom ze tam mam na kazdy hnizdni par dve budky az si muzou vybrat , se vsichni divite ze vam delaji bordel ve volierach ale kdyz chovate napr rozely a kakariky a mate na kazdy par 1 budku tak se nedivte ze se perou , bylo uz u mne hode znamich se divat ze to neni mozne ze se mi to snas spolu ale jsem nazoru ze vice budek je lepsi nez na kazdy par jednu tak si vybere kazdy par a je klidsmajlík

dobry den....mno podobne to mam aj ja ale len 3.5 metra na dlzku...mne spevave napadali pri toku nadhernych a princky vedla vo volierach....( chovam len po paroch a v kazdej maju 2 budky!!!!) kakariky dokonca nedovolili korelkam sadnut na pletivo oddelujuce volierky, okamzite tam bol samec a hnal to prec! toto je moja skusenost... mimochodom bordel pri kakarikoch som nemyslel ze sa biju ale robia svojim hrabanim v miskach neporiadok.... a k tym roselam a kakarikom??? hm zaujimava kombinacia.... chcel by som vidiet aky tam mate curbes ked na nich pride parenie..smajlík...nelieta perie?????smajlík

26.10.2013 17:11
radek1025

XXX.XXX.43.1

diky vyskoušiim kamoš měl tady parku andulek skakrikama a vše v pořadku aměli mlade andulky bez problemu tak když dam vice budem myslim si že to muže klapat

2.11.2013 14:19
petjed

XXX.XXX.224.3

Souhlasim, mám v jedné voliéře tři páry kakariků, pár papoušků horských a na zemi jeden pár křepelek čínských. Vše naprosto v pořádku, hnízdí i odchovávají naprosto v pohodě. Kamarád má voliéru s korelkama a kakarikama a také OK.smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík