Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.10.2013 14:44
aneta99

XXX.XXX.92.83

Dobrý den :)
Chci se zeptat zda jste někdo nakupoval na www.rajpropapousky.cz a zda je to spolehlivý obchod. A také na to, kolik stojí poštovné. Děkuji

27.10.2013 15:40
kizik

XXX.XXX.125.161

Je to jeden s těch obchodú,kterým velí odborník na slovo vzatý,pan doktor Kelecsenyi,který přímo při stánku vždy ochotně poradí s problémy ,neboť sám papoušky dlouhá smajlíkléta chová.Múžu jen doporučit.smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.10.2013 18:13

Spokojenost, už asi tři roky od nich odebírám. Ocenil jsem, když jsem objednal vic položek, jednu neměli skladem, zavolali a nabídli mi náhradní produkt s tím, že jestli budu trvat na púvodním, tak jej pošlou později bez poštovného. A ceny dopravy normálně, podle toho, jak je balík těžký a každý si je může přečíst, už nevím kde na jejich stránkách a nebo si udělat objednávku, na konci je vše rozepsané a pak potvrdím nebo ne. Objednávám od nich čtyřikrát do roka, nikdy mě nezklamali, já doporučuji, Táborský.

27.10.2013 18:32

to niesu taki dvaja mladi predajci? velmi ochotni poradia atd. ?

12.12.2013 14:34
ela2000

XXX.XXX.224.247

Na rajpapousku.cz nakupuji pravidelně a vždy byli velice ochotní a nikdy jsem neměla žádný problém. Dokonce se mi stalo, že mi jednu hračku poslali dvakrát (stála pár korun), aniž bych ji platila a když jsem kupovala jeden produkt a byl tam dvakrát, tak mi pán volal, zda jsem se neuklikla a taky že uklikla :) takže velmi ochotné jednání a jsou velice spolehliví :)

Také bych snad řekla, že je to jediný obchod tady u nás, který má tak velký a rozmanitý výběr, co se papoušků týče :) Za mě doporučuji a velká spokojenost :) smajlíksmajlíksmajlík

13.12.2013 22:47
janau.

XXX.XXX.227.127

ela2000 napsal(a):
Na rajpapousku.cz nakupuji pravidelně a vždy byli velice ochotní a nikdy jsem neměla žádný problém. Dokonce se mi stalo, že mi jednu hračku poslali dvakrát (stála pár korun), aniž bych ji platila a když jsem kupovala jeden produkt a byl tam dvakrát, tak mi pán volal, zda jsem se neuklikla a taky že uklikla :) takže velmi ochotné jednání a jsou velice spolehliví :)

Také bych snad řekla, že je to jediný obchod tady u nás, který má tak velký a rozmanitý výběr, co se papoušků týče :) Za mě doporučuji a velká spokojenost :) smajlíksmajlíksmajlík

ela2000 mluví o jiných stránkách s podobným zněním (www.rajpapousku.cz), které mohu jednoznačně pochválit, když si dáte práci a porovnáte cenu krmiv a ost., tak zjistíte, že nižší cenu nikde jinde nedostanete..spokojenost stoprocentní, pokud jste z Prahy, zboží vám osobně přivezou do Prahy, kde si ho po domluvě předáte..smajlíksmajlíksmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík