Uživatel s deaktivovaným účtem

Kup si knihu Amazoňané od Rosemary Low.
Uživatel s deaktivovaným účtem

kolkola
napsal(a):
nemam zajem kupovat knihu!blbosti nečtu jde mi o fakta ne o placení za blbosti
Pravděpodobně budeš opravdu velký borec. V tom případě jednu radu Ti dám = PORAĎ SI SÁM
Ještě k těm knihám, možná čteš nějaký knihy, kde jsou blbosti, ale zrovna knihy od Rosemary Low, tak žádné blbosti nenajdeš. Ona má nějakých 33 let právě amazoňana, tak bude ve dvouset-stránkové knize psát o blbostech. Bože můj... No o původu pospisuje možná tak 3 strany (četl jsem proč můj papoušek, ne o amazoňanech) ale určitě ani náhodou nebude celá kniha o blbostech, ale přidám se k ostatním, když si nechceš nechat poradit, poraď si sám.
PS: Asi je to moc peněz, když si kupuješ amazoňani za několik tisíc, klec (voléru) za několik tisíc, vitamíny, žrádlo atd. za dalšík několik tisíc, a když už jsi na těch desítkách ticících, ono je pak hrozně těžké obětovat pár stovek do knížky, která se dá přečíst za pár dnů... Fakt nechápu inteligenci některých lidí...
Asi jste upadl co vam neni jasne na propagaci blbostí mam o amazonanech přes 6 knih každá cca po 300 kč ale v každe se uvádí neco jineho a 100 krat radeji poslechnu chovatele co odchovava a mohu komunikovat než najit jednu vetu v knize ktera me zajma a dat za ni dalších 300 kč to si rači dojedu za tim chovatelem, končím vlakno