Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.12.2013 19:29
boza

XXX.XXX.147.174

Jake pletivo použit na volieru papoušku alexandr činsky.
Děkuji

16.12.2013 13:15
hrlb

XXX.XXX.243.186

boza napsal(a):
Děkuji

20/20 oka 1,8 síla drátu peltené pletivo, nové bodově svařované 20/20 - 25/ 25 1,4 síla drátu více hraček haluzí na okus a není problém ,hezký den

16.12.2013 13:18
hrlb

XXX.XXX.243.186

boza napsal(a):
Děkuji

Wiremetal: Pletivo, pletiva a ploty s dopravou zdarma po celé ČR
Výroba, distribuce - Tyršova 331, 517 54 Vamberk
Tel./fax: 494 544 123, 603 236 042

16.12.2013 13:20
hrlb

XXX.XXX.243.186

boza napsal(a):
Děkuji

Svařovaná sít 25 x 25 / 1,5mm Zn
universální svařovaná síť zejména určená na výrobu klecí, voliér, použití v zemědělství, průmyslu, kutilství.
Výška 100cm, oko 25 x 25mm. vyrobeno z drátu 1,5mm
Po výrobě žárově zinkováno.
Balení 25m.
Cena již od: 49,60 Kč bez DPH za 1 bm

16.12.2013 13:21
hrlb

XXX.XXX.243.186

boza napsal(a):
Děkuji

Svařovaná sít 19 x 19 / 1,4mm Zn
universální svařovaná síť zejména určená na výrobu klecí, voliér, použití v zemědělství, průmyslu, kutilství.
Výška 100cm, oko 19 x 19mm. vyrobeno z drátu 1,4mm
Po výrobě žárově zinkováno. Nejpoužívanější rozměr.
Balení 25m.
Cena již od: 39,00 Kč bez DPH za 1 bm

16.12.2013 16:56
boza

XXX.XXX.147.174

děkuji

16.12.2013 20:32
hrlb

XXX.XXX.243.186

O.K.

18.12.2013 07:59
hicks

XXX.XXX.183.35

hrlb napsal(a):
O.K.

Vy chováte alexandry čínské, že tak fundovaně někomu radíte? Pletivo které jste doporučil je vyrobeno v číně a jeho kvalita není nikterak dobrá. Dokonce jsem se setkal s chovatelem, který si obědnal balík a byl hodně kazový (chyběly oka a tak podobně) Alexandr čínský má opravdu sílu v zobáku a pletivo o síle 1,4 = čína nemá takovou kvalitu drátu, jako jiná kvalitnější pletiva, například belgická.

Doporučuji se podívat na pletiva zde.
http://www.alumat.cz/
http://www.oploceni.eu/
http://volieryzelinka.cz/
http://www.podstufka.cz/
http://www.pletivohorakova.net

18.12.2013 10:31
hrlb

XXX.XXX.243.186

hicks napsal(a):
Vy chováte alexandry čínské, že tak fundovaně někomu radíte? Pletivo které jste doporučil je vyrobeno v číně a jeho kvalita není nikterak dobrá. Dokonce jsem se setkal s chovatelem, který si obědnal balík a byl hodně kazový (chyběly oka a tak podobně) Alexandr čínský má opravdu sílu v zobáku a pletivo o síle 1,4 = čína nemá takovou kvalitu drátu, jako jiná kvalitnější pletiva, například belgická.

smajlík taky dobré

18.12.2013 18:52
pavel6

XXX.XXX.243.231

Já mám čínáky ve voliéře s pletivem1,4 drát a nemám problém.Je ale pravdou,že jim každý druhý den dávám nové větvé na okus.Takže neničí ani dřevěné části voliéry.Jinak drát 1,9 by měl bohatě stačit,nesmí se AČ nudit.

19.12.2013 01:24
hrlb

XXX.XXX.243.186

hicks napsal(a):

Wiremetal: Pletivo Plně spokojen , nekazové Alex. čínské a Alex velký v poho .........5 let !smajlíksmajlík

20.12.2013 10:16
matis22

XXX.XXX.112.26

CHlapi : z osobnej skúsenosti by som čínanom už nikdy nedal slabšie pletivo ako 1,8. Mal som tri páry čínanov dva roky vo voliere kde bolo pletivo 1,45 až kym nenastal jeden letný den, ked sa im podarilo štiknut jedno oko na pletive.Zlakol som sa že čo bude dalej.. A hla druhý den pol voliery rozobratej ked som prišiel z práce smajlík, tak vtáky som ihned zavrel do záletu a začal som rozoberat stare pletivo aj nity. Objednal som si nove 19x19x2,05 a dal som ho už na všetky 4 boxy čo sú vedla sebasmajlík

Takže ozaj radím na hrubke pletiva nikdy nešetrite lebo voliery potom aj tak musíte prerabať a vyjde vás to ešte drahšie ako keby ste zaivestovali hnedsmajlík

26.12.2013 09:21
budulíný

XXX.XXX.53.50

matis22 napsal(a):
CHlapi : z osobnej skúsenosti by som čínanom už nikdy nedal slabšie pletivo ako 1,8. Mal som tri páry čínanov dva roky vo voliere kde bolo pletivo 1,45 až kym nenastal jeden letný den, ked sa im podarilo štiknut jedno oko na pletive.Zlakol som sa že čo bude dalej.. A hla druhý den pol voliery rozobratej ked som prišiel z práce smajlík, tak vtáky som ihned zavrel do záletu a začal som rozoberat stare pletivo aj nity. Objednal som si nove 19x19x2,05 a dal som ho už na všetky 4 boxy čo sú vedla sebasmajlík

Takže ozaj radím na hrubke pletiva nikdy nešetrite lebo voliery potom aj tak musíte prerabať a vyjde vás to ešte drahšie ako keby ste zaivestovali hnedsmajlík

Přeštípnou 1.4 drát? No to bych chtěl vidět.Ale mám voliery 6x6x3 m.a dost větví.Tak ani nemám strach že by se k drátěnce přiblížili.Jestli je máte v kleci 1x0.5x0.5 m a s trubkou místo větve aby to nezničili tak to se ani nedivím.

26.12.2013 15:27
pepa13

XXX.XXX.142.1

Kolegovi čínské pletivo 1.4 mm alexandři čínští rozebraly , u jiného to samé pletivo u alexandrů velkých bez problémů ( zatím ) . Osobně bych ho nedal .

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.12.2013 15:43
Uživatel s deaktivovaným účtem

1.4 mm je pre cinanov ako papier ked sa donho pustia, ani velka voliera vam nepomoze ak im zahrabe a pustia sa donho

26.12.2013 18:05
budulíný

XXX.XXX.53.50

pepa13 napsal(a):
Kolegovi čínské pletivo 1.4 mm alexandři čínští rozebraly , u jiného to samé pletivo u alexandrů velkých bez problémů ( zatím ) . Osobně bych ho nedal .

Vážně jste to viděl?Nebo jen kolega povídal? Docela dostávám strach když to tady čtu,vevnitř to mám sice dvakrát,z každé strany mezi ptáky,ale venku to mám jen jednoduché.Dravci tam nemohou a mám dost větví na okus jak už jsem psal.Nerad bych je ale viděl odlétat někam do přírody.{ Jak to pletivo rozebrali? Asi nejsem sám koho to zajímá. Viděl jsem od penantů díry v králičím pletivu,ale to je o něčem jiném./ hlavně o hlouposti toho chovatele,že/

26.12.2013 19:37
pepa13

XXX.XXX.142.1

budulíný napsal(a):
Vážně jste to viděl?Nebo jen kolega povídal? Docela dostávám strach když to tady čtu,vevnitř to mám sice dvakrát,z každé strany mezi ptáky,ale venku to mám jen jednoduché.Dravci tam nemohou a mám dost větví na okus jak už jsem psal.Nerad bych je ale viděl odlétat někam do přírody.{ Jak to pletivo rozebrali? Asi nejsem sám koho to zajímá. Viděl jsem od penantů díry v králičím pletivu,ale to je o něčem jiném./ hlavně o hlouposti toho chovatele,že/

Neviděl , ale nemám důvod nevěřit . Já použil 1.45 mm casanet a protože mi kousek dovnitř chyběl , zašel jsem do blízkého obchodu . Toto pletivo v některých místech držel dráty u sebe snad jen zinek . Proto píši čínu ne . Asi máte jiné zkušenosti .

26.12.2013 20:20
pavel6

XXX.XXX.243.231

Jak jsem již psal v zimovišti mám drát 1,4 a nevšímaj si ho ale v letní voliéře venku mám drát 1,9.Ono taky záleží na ptáku,je to stejné jak s lidmi.Někdo je klidný a někdo je rváč.já mám asi štěstí na ptactvo,mně číňani nic zlého nedělaj.je to asi jako se všema papouškama začnou se nudit a pak začnou vymešlet co s nudou.

26.12.2013 23:35
budulíný

XXX.XXX.53.50

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
1.4 mm je pre cinanov ako papier ked sa donho pustia, ani velka voliera vam nepomoze ak im zahrabe a pustia sa donho

Raději budu věřit a venku těch pár metrů raději vyměním,nerad bych o ně přišel,je to krásně drzý pár,berou z ruky.Přiletí na zavolání pro něco co jím dávám.

28.12.2013 23:17
matis22

XXX.XXX.112.26

budulíný napsal(a):
Přeštípnou 1.4 drát? No to bych chtěl vidět.Ale mám voliery 6x6x3 m.a dost větví.Tak ani nemám strach že by se k drátěnce přiblížili.Jestli je máte v kleci 1x0.5x0.5 m a s trubkou místo větve aby to nezničili tak to se ani nedivím.

Tak sa príd pozriet chlapče frajerský,pletivo mam stočene do roliek a odložene takže sa môžeš dôjsť kludne pozriet. A o mojich volierach vieš velke nič takdrž drzu držku chlapče a ked nemaš skúsenosti ako čínania dokažu rozobrať pletivo behom dna tak tu nefrajeruj smajlík

28.12.2013 23:43
hrlb

XXX.XXX.243.186

matis22 napsal(a):
Tak sa príd pozriet chlapče frajerský,pletivo mam stočene do roliek a odložene takže sa môžeš dôjsť kludne pozriet. A o mojich volierach vieš velke nič takdrž drzu držku chlapče a ked nemaš skúsenosti ako čínania dokažu rozobrať pletivo behom dna tak tu nefrajeruj smajlík

Sohlasím jak to načnou jedou jako dost krutě 1,8 drát 1,8 oka 25/25 mají na okus větve , smrk, jedličky, vše ale pokud je zaujme drát jedou musí se to hlídat ,nebo navařit sítě

28.12.2013 23:47
hrlb

XXX.XXX.243.186

hrlb napsal(a):
Sohlasím jak to načnou jedou jako dost krutě 1,8 drát 1,8 oka 25/25 mají na okus větve , smrk, jedličky, vše ale pokud je zaujme drát jedou musí se to hlídat ,nebo navařit sítě

smajlík

29.12.2013 15:54
budulíný

XXX.XXX.53.50

matis22 napsal(a):

Nebudu nějak osobní,přečtěte si ale co jsem napsal ve sloupku nahoře,že tu drátěnku zpevním,vyměním.Takže ty dráteníku nikoho nenapadej a neříkej chlapče,je mi 70 let,myslím že tobě asi méně.Podle stylu psaní tak asi třikrát, možná čtyřikrát.

29.12.2013 22:07
matis22

XXX.XXX.112.26

Kludne pane s múdrymi rečami ste začali Vy tak neviem čo tu hned vyskakujete na mna a poučujete ma.Podla seba sudim Teba či ako? U mna nie je väčší PAN CHOVATEL podla počtu rokov,to ani zdaleka. Ale podla kvality vtákov,krmenia a hlavne chovné zariadenie.smajlík

30.12.2013 07:00
libera

XXX.XXX.241.249

matis22 napsal(a):
Kludne pane s múdrymi rečami ste začali Vy tak neviem čo tu hned vyskakujete na mna a poučujete ma.Podla seba sudim Teba či ako? U mna nie je väčší PAN CHOVATEL podla počtu rokov,to ani zdaleka. Ale podla kvality vtákov,krmenia a hlavne chovné zariadenie.smajlík

Poslechni bratček čobolik,přestan si otvírat papulu na starší pány a chovej se slušně.A jestli posuzuješ chovatele hlavně podle chovného zařízení,tak se ti musím vysmát.smajlík

30.12.2013 07:09
libera

XXX.XXX.241.249

matis22 napsal(a):

ted koukám kdo vlastně jsi a je mi vše jasné.Matůš Dutec zo Slovenska,co více píše po všech forech,než odchovává.

30.12.2013 07:52
budulíný

XXX.XXX.53.50

libera napsal(a):
ted koukám kdo vlastně jsi a je mi vše jasné.Matůš Dutec zo Slovenska,co více píše po všech forech,než odchovává.

No je vidět že pokrok nezastavíš,už i na slovensku chovají ptáky.Já myslel že je to nějaký provokatér a on zatím jen b.b. Podruhé si nechám svoje otázky pro sebe,chybama se člověk učí a když se mi něco nepovede tak si příště dám pozor. Tím myslím třeba tu sílu drátěnky.

Přeji všem hodně zdraví a chovatelských úspěchů v Novém roce.

30.12.2013 22:53
kouřak

XXX.XXX.245.73

Zdravím,já mam na Čínany nachystaný speciální hlídačesmajlíksmajlík Vedle ve voliéře jsou Mníšci,jak kdokoliv sedne na pletivo nebo něco zkůšá.Mníšci vypustí Gripenysmajlík,berou Čínanovi i klacek ze zobáku.Tam by stačilo snad i králičí pletivosmajlík

31.12.2013 16:39
matis22

XXX.XXX.112.26

libera napsal(a):

Ukludni sa blbečku a radšej si vypln profil

31.12.2013 17:20
aymara55

XXX.XXX.70.146

budulíný napsal(a):
No je vidět že pokrok nezastavíš,už i na slovensku chovají ptáky.Já myslel že je to nějaký provokatér a on zatím jen b.b. Podruhé si nechám svoje otázky pro sebe,chybama se člověk učí a když se mi něco nepovede tak si příště dám pozor. Tím myslím třeba tu sílu drátěnky.

Přeji všem hodně zdraví a chovatelských úspěchů v Novém roce.

Myslím si, že by ste sa Mal Slovákom za tento váš príspevok ospravedlniť, pretože inak si budem myslieť, / a nielen ja / že to čo ste tu vypotil, svedčí o vašej povestnej českej závisti a malosti !
Iste ste čítal a videl vlákna v ktorých sa prezentujú Slovenskí chovatelia, či už chovným zariadením, alebo chovancami !
Do Nového roka prajem všetkým veľa zdravia, chovateľských úspechov a pevných nervov na diskusných fórach !

1.1.2014 08:44
boza

XXX.XXX.147.174

Přeji všem do noveho roku hodně zdravi a štěsti.CHtěl jsem jen poradit a ne aby stese napadali .A už vobec ne jestli jsou lepši v chovu Slovaci nebo Češi vše zaleži na povaze jdnotlivce ja pochazim ze Znojma a přijmu rady odkohokoliv pokut je to aspon trochu fer člověk a dobry chovatel. Děkuji

1.1.2014 17:19
budulíný

XXX.XXX.53.50

aymara55 napsal(a):
Myslím si, že by ste sa Mal Slovákom za tento váš príspevok ospravedlniť, pretože inak si budem myslieť, / a nielen ja / že to čo ste tu vypotil, svedčí o vašej povestnej českej závisti a malosti !
Iste ste čítal a videl vlákna v ktorých sa prezentujú Slovenskí chovatelia, či už chovným zariadením, alebo chovancami !
Do Nového roka prajem všetkým veľa zdravia, chovateľských úspechov a pevných nervov na diskusných fórach !

Myslím, že se neomluvím,napadl mne on,ne já jeho.Také se mi neomluvil za to že jsem na dovolené na slovensku, před třiceti lety, nedostal ani chléb,ač ho měla paní za sebou několik bochníků,ale byl jsem ,,čechůň" nebo jak mě nazvala. A to nebyl jen jeden zážitek.
Vloni při návštěvě slovenska jsem se nestačil divit té proměně,ale bylo to ve Štůrově,tam nemají rádi zase Maďary a čechy asi ano.Ochota a úsměvy.
Takže asi nemá cenu to tady nějak hodnotit a lepší toho psaní nechat.

1.1.2014 18:27
aymara55

XXX.XXX.70.146

budulíný napsal(a):
Myslím, že se neomluvím,napadl mne on,ne já jeho.Také se mi neomluvil za to že jsem na dovolené na slovensku, před třiceti lety, nedostal ani chléb,ač ho měla paní za sebou několik bochníků,ale byl jsem ,,čechůň" nebo jak mě nazvala. A to nebyl jen jeden zážitek.
Vloni při návštěvě slovenska jsem se nestačil divit té proměně,ale bylo to ve Štůrově,tam nemají rádi zase Maďary a čechy asi ano.Ochota a úsměvy.
Takže asi nemá cenu to tady nějak hodnotit a lepší toho psaní nechat.

Nepochopil ste, čo som po vás chcel, nie ospravedlnenie jednému, ale všetkým, za tento váš výpotok, citujem - No je vidět že pokrok nezastavíš,už i na slovensku chovají ptáky. No a konkrétne vy píšete takéto niečo, keď po toľkých rokoch chovateľstva prešlapujete na tom istom mieste, jediný krok vpred sú tí Patagónci, inak spevaví, horskí nádherní a andulky.
To, že vám nechceli niekde predať chlieb, predsa nesúvisí s chovateľstvom a podľa jednotlivca odsudzovať celý národ !

1.1.2014 18:34
boza

XXX.XXX.147.174

Notak chlapi nedohadujtese radši mi řeknite co se stane když si necham přibuzny par patagoncu.

1.1.2014 18:42
aymara55

XXX.XXX.70.146

boza napsal(a):
Notak chlapi nedohadujtese radši mi řeknite co se stane když si necham přibuzny par patagoncu.

Záleží aká príbuznosť tam je.
Ak je to brat a sestra tak už nič horšieho nemôže byť -slabé a degenerované mláďatá, málo životaschopné. Otec a dcéra, alebo matka a syn už skôr, tieto spojenia sa využívajú pri šľachtení.

1.1.2014 19:08
boza

XXX.XXX.147.174

Diky

1.1.2014 19:24
boza

XXX.XXX.147.174

Aco chov 2 paru v jedne volieře

Přidejte reakci

Přidat smajlík