Šest takovýhle chlapíků, jeden jkao druhý, už půjdou do světa, pyrura tyrkysová opalín.
áno, tady mám mláďata fišeráků, toto je stará fotka - bohužel samice mě k nim nechce pustit, dnes nebo zítra budu kroužkovat. Jsou dvě :) a hrozně rychle rostou :)
alex66
napsal(a):
Alexandři rudohlaví
dobrý den. předpokládám. že je máte někde v zimovišti . já jsem minulý rok.přestěhoval zimoviště z garáže do sklepa. a nastal problém. nic mi nechce sednout. (krom výstavních andul, korel a agáčů , ale ne taranty). alex. malý i rudohlavci sedí u budky a ne vlést do ni, pyrury měli už třikrát po sobě vajíčko a vždy po týdnu slezly a rozklovali ho. co se děje, kde je chyba? svítín jim 12 hod.( zatím bez stmívače,ale v garáži ho stejně neměly) vlhkost je též, ikdyž jsme izolovaly.krmení dostávají zrní suché i máčené. jablka mrkev i jeřabiny obden, víno tak 1x týdně. v tomto problém nevidí, nebo by někdo udělěl něco jinak? poradte. jediný problém vidím v teplotě. je tam mezi 13až14 stupni! v garáži jsem ji neměřil ale byla cca 16 až 18. prosím poradtě mi kolik by bylo ideálních. dík Procházka
Uživatel s deaktivovaným účtem

a ještě jedna

napsal(a):
a ještě jedna
chybička se vloudila

Ahoj všem,prosím kdo mi poradí. Mám pár korel letos poprvé zahnízdily ,byli z toho čtyři vajíčka,první mládě se vyklubalo 27.3 dnes jsem ho našla v budce mrtvé,včera také jedno napůl vyklubané vejce vyhozené mimo budku Samice je o.k sedí seč jí síly stačí,ale u samce si nejsem tak jistá,neustále řve a myslím si jakoby se chtěl pářit,no nevím,Co si myslíte? Proč mládě uhynulo a vajíčko bylo vyhozené z hnízda? Dělá to samec? Mají ještě ty dvě zbylé vajíčka naději k přežití??? Děkuju za každou radu
machlena
napsal(a):
Božínku,co je to za bubáčka????
Německý chocholatý kanár