Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.3.2014 18:33
martin.tlucna

XXX.XXX.211.162

DOBRÝ DEN.
PROSÍM VÁS,POŘÍDIL JSEM SI KAKARIKI A CHTĚL BYCH VĚDĚT JESTLI JE TO PÁR A KTERÝ JE SAMEC A KTERÁ JE SAMICI A JAKÁ JE TO MUTACE.
PŘEDEM DĚKUJI ZA VAŠE ODPOVĚDI

16.3.2014 19:46
petjed

XXX.XXX.224.3

Máte dva různé kakariki. Jeden je žlutočelý a druhý červenočelý

23.3.2014 15:29
cervik

XXX.XXX.19.43

martin.tlucna napsal(a):
DOBRÝ DEN.
PROSÍM VÁS,POŘÍDIL JSEM SI KAKARIKI A CHTĚL BYCH VĚDĚT JESTLI JE TO PÁR A KTERÝ JE SAMEC A KTERÁ JE SAMICI A JAKÁ JE TO MUTACE.

Ta žlutočelá mi připadá jako samice. U červenočelého by chtělo foto zeptředu. Pokud to bude samec, zkuste jim sehnat vhodné protějšky. Přimlouvám se za to, aby jste nekřížil dva duhy dohromady.

23.3.2014 15:31
cervik

XXX.XXX.19.43

martin.tlucna napsal(a):
DOBRÝ DEN.

Jo - ještě mutace - žlutočelá je přírodní a červenočelý je žlutý smajlík

23.3.2014 15:53
havok

XXX.XXX.7.106

martin.tlucna napsal(a):
DOBRÝ DEN.

zlutocely je samec cervenocela samice mlade spolu mit muzou takovych je videt hodne krizencu casto konci ve vykupu ale do dalsiho chovu nevhodni , ale nebrani jim nic mit mlade

23.3.2014 16:23
majna

XXX.XXX.133.170

havok napsal(a):
zlutocely je samec cervenocela samice mlade spolu mit muzou takovych je videt hodne krizencu casto konci ve vykupu ale do dalsiho chovu nevhodni , ale nebrani jim nic mit mlade

To je sice rpavda, ale je to zvěrstvo a nemělo by se toto podporovat nebo schvalovat

7.5.2015 21:19
valekchov

XXX.XXX.142.185

Dobrý večer dnes se mi narodilo prvni mladě kakarika kolem sedmé raní...vše bylo v pohodě...když jsem přijel z práce ve tři odpoledne mládě bylo mrtvé a bylo vidět jako kdyby bylo uklované... nikdy jsem ještě neměl takový problém.Může to být tím že samička má mladé poprvé.? Máte s tím někdo nějaké zkušenosti.? děkuji moc za radu.

18.6.2015 20:58
Lorysek

XXX.XXX.55.187

Krizeni je děs, mutace na prd, pak jsou jen z toho chcipačci.

19.6.2015 13:27
horooo

XXX.XXX.31.20

Jednoho prodejte je to na Vás jsou to dva ruzné druhy nekřížit mezi sebou zelený samec, žlutá samice.

19.6.2015 19:32
Lorysek

XXX.XXX.55.187

horooo napsal(a):
Jednoho prodejte je to na Vás jsou to dva ruzné druhy nekřížit mezi sebou zelený samec, žlutá samice.

Tak tak mate recht smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík