KAKADU BÍLÝ agresivní mazel

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.4.2014 20:39
zdena.hovezakova

XXX.XXX.177.18

Dobrý den lidičky,
jsem zde poprve a prosím velmi pěkně o radu.
Máme kakadu bílého - kluka Oskara - 7 let, máme jej od 1,5 roku, dobře snáší mě a dříve i manžela a syna. Manželovi proštípnul jazyk, ucho, tvář, takže ten s ním skončil. Syna miloval nadevše, ale minulý týden jej poštípal také, takže se ho bojí. Zůstala jsem sama, kterou akceptuje, i když mě už 2x štípnul také a bezdůvodně.
Máme na něj málo času, rozhodně méně než si náš Oskar představuje, tak vříská a křičí, až z toho šílíme. Takže nás tyranyzuje. Ani deka přes klec už nepomáhá. Když ho vytáhnu ven, okamžitě naznačuje, že by rád samičku.

Potřebovala bych ho někam umístit. Zkoušela jsem ZOO, tam jsme se po dlouhé diskuzi shodli na tom, že není dobré ho tam dávat, nehledě na to, že ho tam nechtějí, protože mají obavy, že jim se samičkou nepůjde do páru.

Něco mluví, rád s mazlí a byl by to opravdu mazlík pro někoho, kdo se mu bude věnovat.

Poraďte, kde mu najít nový domov.
Děkuji všem za názory a rady.

23.4.2014 20:41
zdena.hovezakova

XXX.XXX.177.18

Ještě přidám další foto ...

23.4.2014 20:45
tomasdoksy

XXX.XXX.56.179

Podle mého se najde hodně lidí co by si tohoto papouška rádi vzaly do chovu nebo jako mazlíčka..

23.4.2014 20:46
david1984

XXX.XXX.128.66

zdena.hovezakova napsal(a):
Dobrý den lidičky,
jsem zde poprve a prosím velmi pěkně o radu.
Máme kakadu bílého - kluka Oskara - 7 let, máme jej od 1,5 roku, dobře snáší mě a dříve i manžela a syna. Manželovi proštípnul jazyk, ucho, tvář, takže ten s ním skončil. Syna miloval nadevše, ale minulý týden jej poštípal také, takže se ho bojí. Zůstala jsem sama, kterou akceptuje, i když mě už 2x štípnul také a bezdůvodně.
Máme na něj málo času, rozhodně méně než si náš Oskar představuje, tak vříská a křičí, až z toho šílíme. Takže nás tyranyzuje. Ani deka přes klec už nepomáhá. Když ho vytáhnu ven, okamžitě naznačuje, že by rád samičku.

Potřebovala bych ho někam umístit. Zkoušela jsem ZOO, tam jsme se po dlouhé diskuzi shodli na tom, že není dobré ho tam dávat, nehledě na to, že ho tam nechtějí, protože mají obavy, že jim se samičkou nepůjde do páru.

Něco mluví, rád s mazlí a byl by to opravdu mazlík pro někoho, kdo se mu bude věnovat.

Poraďte, kde mu najít nový domov.
Děkuji všem za názory a rady.

Dobry den odkoupil jsem podobne terorizujícího žaka byl to ten samy pripad všechny napadal a ted je spokojeny se samickou ve voliere třeba by bylo lepsi ho nekomu prodat do paru

23.4.2014 21:01
zdena.hovezakova

XXX.XXX.177.18

Kde najít takového dobrého človíčka, kterým si budu moci být jistá.
Dle mého názoru zvíře není kufr, jak jsem již psala na chatu, který sbalíte a pošlete dál.
Bohužel mi není jedno, co s ním bude. Kdybych byla sama, tak se ho nikdy nevzdám. Mám ale rodinu a v kuchyni nemůžeme spolu ani prohodit pár slov, aniž by nebyl Oskar slyšet nejvíc. smajlík
Chtěla bych pro něj opravdu dobrý domov a milujícího pánečka - paničku.
Poraďte, jak NEJLÉPE najít vhodného člověka.

Mám dát Oskara do inzerce?
To se mi nezdá.

Za nejlepší považuji doporučení.
Mám ho opravdu hodně ráda.

23.4.2014 21:05
zdena.hovezakova

XXX.XXX.177.18

Jinak vám oběma moc děkuju za názor.
Už jsem z toho nešťastná.
Nechci ho dát pryč. Musím!

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.4.2014 21:46
Uživatel s deaktivovaným účtem

skuste ma kontaktovat na mail exoty905@azet.sk

24.4.2014 05:19
loufan

XXX.XXX.155.190

Dobrý den. Ujali bychom se vašeho kakadu. odkud jste? Můžete přijet na návštěvu podívat se na náš chov. Není to nic velkého, za to si myslím že na vysoké úrovni. Chováme ary arararuny, zelenokřídlé a amazoňany modročelé. Vše po jednom páru. Můžete nás kontaktovat loufan@seznam.cz nebo na tel. 737954191

24.4.2014 07:17
alena606

XXX.XXX.252.69

Dobrý den,paní měla jsem temto problém s naší Barčou,také kakadu a věřte,že jsem stála také před tímto těžkým rozhodnutím. Při představě,že ji budu muset dát pryč vzhledem k bezpečnosti dětí mě stálo mnoho slz a nervů.Na radu jednoho chovatele jsem Barče pořídila ženicha ten trpěl ale pak si a sebe zvvykli.Dnes je Barunka zase krotká mazlivá,ale vyžaduje nepřetržitou lidskou společnost. Loni její partner zemřel,Barča je sice krotká,ale touží po partnerovi.Pokud by jste měla zájem a ráda bych si Vašeho kakadáka vzala do péče.Prosím zašlete na Vás kontakt ráda se s Vámi spojím a můžeme si o problému popovídat popřípadě vše vyřešit. Můj email je Danka60@seznam.cz telefon Vám sdělím v emailu. Hezký den. Kurešová Alena

25.4.2014 19:29
zdena.hovezakova

XXX.XXX.134.165

Dobrý den,
chtěla bych poděkovat všem, kteří mi napsali a případně i mají zájem o našeho kakaďáckého kluka. Dokonce se ozvali i lidičky od Plzně. Přes víkend si nechám projít hlavou všechny zájemce a příští týden se ozvu.
Ještě jednou moc děkuji za názory, rady a snahu pomoci.

Doufám, že Oskarovi vybereme dobrý domov.
Přeji krásný víkend.
smajlík

27.4.2014 18:53
zdena.hovezakova

XXX.XXX.134.165

Dobrý den,

náš Oskar už má nový domov.
Podařilo se nám ho umístit u chovatele ve vedlejší vesnici.
Neměli jsme ani tušení, že je tam chovatel tak velkého rozsahu a úrovně a je to dokonce náš známý z mládí.
Náš kakaďák se tam bude mít velmi dobře a momenátlně se všechno trošičku obrátilo, protože k němu hledáme samičku stáří 4 roky a více.

Pokud by jste někdo o nějaké věděli, dějte mi, prosím, vědět.
Bude o ni velmi opravdu velmi dobře postaráno.

Děkuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík