Dobrý večer.
Je slušností, pokud člověk o něco žádá vyslovit slovo prosím. Bez tohoto slova zní dotaž trošku drze a myslím si, že tento fak zapříčinil to, že Vám nikdo neodpovídá. Aymara je mutace kobaltové, přesněji kombinace tyrkysové a jednoho faktoru tmavnutí. Pravá kobaltová je kombinace modré a faktoru tmavnutí, modrá však u aymarů neexistuje.
S pozdravem M. Štěpán
sunflowersman
napsal(a):
Dobrý večer.
Je slušností, pokud člověk o něco žádá vyslovit slovo prosím. Bez tohoto slova zní dotaž trošku drze a myslím si, že tento fak zapříčinil to, že Vám nikdo neodpovídá. Aymara je mutace kobaltové, přesněji kombinace tyrkysové a jednoho faktoru tmavnutí. Pravá kobaltová je kombinace modré a faktoru tmavnutí, modrá však u aymarů neexistuje.
S pozdravem M. Štěpán
Ja by som povedal, že je to modrý edged.
sunflowersman
napsal(a):
Dobrý večer.
S pozdravem M. Štěpán
V prvé řadě Vám musím poděkovat za odpověď.Jen jsem si chtěl ověřit zda je můj úsudek správný.Také se musím omluvit musím za nezdvořilé chování.To víte v sedmdesáti snadno člověk zapomene že je na ifauně a ne na kurzu slušného chování u pana Špačka.To slovo mě vypadlo nechtěně jako Vám písmeno ve slově fak .to je podle mého vnuka uplně jiné slovo nežli fakt.Také bych se mohl domnívat že to je od vás záměrné. Ještě jednou děkuji za odpověď Zdravím.J.Štefan
Dobrý den.
Nevím jaký záměr máte na mysli. Má připomínka byla pouze oznamovací. Sám však vidíte, že jsem Vám odpověděl, takže mě osobně jste dotazem, bez slova prosím neurazil. Jen sem Vám chtěl vysvětlit možnost, proč nikdo neodpověděl. Nehledejte v tom něco, co v tom vůbec není :).
Štěpán