Papoušek senegalský prodej

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.6.2014 17:11
saraht

XXX.XXX.130.22

Dobrý den,mám p. senegalského ručně dokrmeného samce staří 2,5 let. Jde o to že jsem žena a on preferuje mužské pohlaví tudíž mě klove do krve už mě proklovl i rty z ničeho nic ruky mam doklovane den co den, přiletí a už to je, pořidila jsem mu kamaradku samičku staří 3 měsíce,zatím jsou odděleně ale puštění z klece jsou už spolem..jde mi o to že určitě se u mě trapí a já se trapim sním. Nechci ho dát pryč ale inačí vychodisko už nevydím, trvá to už cca pul roku ta agrese vuči mě a takto to dál nejde. Tak se chci zeptat co mám dělat smajlík myslím že prodej nějakému zkušenému člověku ( chlapovy ) by byl asi nejlepší nápad. Ale podmínku mam tu že je prodam jako pár už jsou na sebe trošku zvyklí a nechcu je oddělovat. Nejradči bych byla aby byli prodaní nejlepe okres Hodonín. Abych měla zpravy z nového domova jak se jim daří a sem tam mohla na náštěvu. Jen mám obavy kam by se dostali do jakych podmínek atd :( to mě trhá srdce je dat někemu neznámemu. Cena by byla 7000,- za oba dva plus dvě klece jedna velka pro staršího samce a jedna menší pro malu samičku. Poraďte co dál smajlík

29.6.2014 17:06
lamark

XXX.XXX.53.50

saraht napsal(a):
Dobrý den,mám p. senegalského ručně dokrmeného samce staří 2,5 let. Jde o to že jsem žena a on preferuje mužské pohlaví tudíž mě klove do krve už mě proklovl i rty z ničeho nic ruky mam doklovane den co den, přiletí a už to je, pořidila jsem mu kamaradku samičku staří 3 měsíce,zatím jsou odděleně ale puštění z klece jsou už spolem..jde mi o to že určitě se u mě trapí a já se trapim sním. Nechci ho dát pryč ale inačí vychodisko už nevydím, trvá to už cca pul roku ta agrese vuči mě a takto to dál nejde. Tak se chci zeptat co mám dělat smajlík myslím že prodej nějakému zkušenému člověku ( chlapovy ) by byl asi nejlepší nápad. Ale podmínku mam tu že je prodam jako pár už jsou na sebe trošku zvyklí a nechcu je oddělovat. Nejradči bych byla aby byli prodaní nejlepe okres Hodonín. Abych měla zpravy z nového domova jak se jim daří a sem tam mohla na náštěvu. Jen mám obavy kam by se dostali do jakych podmínek atd :( to mě trhá srdce je dat někemu neznámemu. Cena by byla 7000,- za oba dva plus dvě klece jedna velka pro staršího samce a jedna menší pro malu samičku. Poraďte co dál smajlík

V té ceně je ale jedna nula navíc.

29.6.2014 18:06
ewinka64

XXX.XXX.236.1

lamark napsal(a):

a proč by měla?smajlík

1.7.2014 12:38
zeitgeist

XXX.XXX.105.86

saraht napsal(a):

1.cena je vysoká
2.samec má sklon k ženskému pohlaviu

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.7.2014 13:30

zeitgeist napsal(a):
1.cena je vysoká

Píšete hlouposti.

1. jak víte, že je cena vysoká? 7 000Kč je za pár papoušků + dvě klece. Papoušky jste neviděl živě a ani nevíte jaké jsou ty klece.

2. papoušek je v době dospívání někdy agresivní a záleží na sympatiích k jednotlivcům a je jedno jestli muž nebo žena. To je papouškům celkem jedno.

1.7.2014 13:35

saraht napsal(a):

Klidně je můžete prodat i zvlášť, samička je mládě proto spolu ještě nemůžou tvořit žádný harmonický pár.
Ale pokud je dáte společně do větší klece, nejlíp na délku 1,5m, tak se určitě nebudou trápit a Vy se můžete kochat spoustu let pohledem na krásný pár papoušků, který Vás při správné péči a troše štěstí za pár let může odměnit i mláďaty.

1.7.2014 13:35

lamark napsal(a):

Vy prodáváte páry senegalců za 700,-Kč???

1.7.2014 14:04
ewinka64

XXX.XXX.236.1

zeitgeist napsal(a):
1.cena je vysoká

smajlík, to nemyslíte vážně....smajlík

1.7.2014 14:31
zeitgeist

XXX.XXX.105.86

Prepáčte nevšimol som si že cena je za pár. smajlík

1.7.2014 14:31
zeitgeist

XXX.XXX.105.86

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Píšete hlouposti.

1. jak víte, že je cena vysoká? 7 000Kč je za pár papoušků + dvě klece. Papoušky jste neviděl živě a ani nevíte jaké jsou ty klece.

2. papoušek je v době dospívání někdy agresivní a záleží na sympatiích k jednotlivcům a je jedno jestli muž nebo žena. To je papouškům celkem jedno.

Chcete povedať že má "pubertu"? smajlík

1.7.2014 15:50

zeitgeist napsal(a):
Chcete povedať že má "pubertu"? smajlík

I tak by se to dalo říct. U některých druhů, hlavně větších papoušků, se hlavně samci v téhle životní etapě projevují více agresivně. I třeba později v dospělosti když přijdou do toku a chtějí se pářit.

1.7.2014 21:29
saraht

XXX.XXX.130.22

Cena 7000,- za par papousku plus dve klece viz foto,myslite ze muzr byt samec ten starsi agresivni na me jen proto ze dospiva ? Pubertou si uz prosel, to byl taky teror. Trva to cca uz pul roku ta agrese smajlík, a naposled to skoncilo s proklovnutym rtem,nechcu se jich vzdat ale citim ze je nestastny on a pak su z teho smutna i ja, v klece jich mam oddelene kazdy svoji protoze ano mala je jeste mlada dohromady az po case. Fakt si nevim rady. Myslim ze cena je krasna nechcu na nich vydelat ale jeden papousek me stal 4500,- plus jedna klec 3000,- druha 1300,- plus vybaveni klece.

1.7.2014 21:47
saraht

XXX.XXX.130.22

tady ide vidět ta menší, starší preferuje muže co pozoruji,mě napadá do puberty to bylo ok,pak mě kloval pak byl chvilu klid ale poslední pul rok jak sem psala je to hrozné :(

1.7.2014 21:50
saraht

XXX.XXX.130.22

Jsou oba ručně dokrmení a chovaní doma v kleci,samozřejmě každy den jsou puštětí na prolet atd. Myslim že cena vysoka vubec neni.

2.7.2014 07:50
ewinka64

XXX.XXX.236.1

saraht napsal(a):
Jsou oba ručně dokrmení a chovaní doma v kleci,samozřejmě každy den jsou puštětí na prolet atd. Myslim že cena vysoka vubec neni.

s cenou si hlavu nedělejte! naopak si myslím, že to je ještě málo a neměla by jste možnost jim vystavět společnou voliéru?

2.7.2014 08:06
ewinka64

XXX.XXX.236.1

saraht napsal(a):
tady ide vidět ta menší, starší preferuje muže co pozoruji,mě napadá do puberty to bylo ok,pak mě kloval pak byl chvilu klid ale poslední pul rok jak sem psala je to hrozné :(

Víte ještě mě napadlo, pokud jste mu ukázala že Vás to bolí- ze začátku mohl jen zkoušet, tak to teď bere jako formu zábavy....

2.7.2014 08:46
saraht

XXX.XXX.130.22

Já sem si to taky myslela ale není tak přítulny ke mě,spíš se mě zdá že nemá zájem. Naopak k taťkovy když dojde na náštěvu nechá se od něho všechno.Bohužel ten ho ale nechce . Na mě se načepýří a ten postoj je strašydelny. To bohužel možnost nemám. Oni potřebujou volieru aj s přístupem do vnitř zkrs teplo v zimě,a nemám kde to postavit :( a bojím se že starší by si tam ani nezvykl.

2.7.2014 09:34
ewinka64

XXX.XXX.236.1

saraht napsal(a):
Já sem si to taky myslela ale není tak přítulny ke mě,spíš se mě zdá že nemá zájem. Naopak k taťkovy když dojde na náštěvu nechá se od něho všechno.Bohužel ten ho ale nechce . Na mě se načepýří a ten postoj je strašydelny. To bohužel možnost nemám. Oni potřebujou volieru aj s přístupem do vnitř zkrs teplo v zimě,a nemám kde to postavit :( a bojím se že starší by si tam ani nezvykl.

Ale zvykl by si určitě....
nesmíte mu dávat najevo strach, tím to jen zhoršíte, zkuste si půjčit, či koupit knihu škola pro papoušky a zkuste výcvik..., i když je starší, ale myslím, že při trpělivosti, by jste to mohli zvládnout, nevím jak více Vám pomoct, bohužel to chtělo zakročit na samém počátku. Držím palcesmajlík

2.7.2014 10:12
saraht

XXX.XXX.130.22

děkuju vám

2.7.2014 10:30
zeitgeist

XXX.XXX.105.86

Cena je akurát už som sa Vám ospravedlňoval že som si nevšimol že pár aj 2 klietky.A ohľadom toho samca Senegálci môžu byť vždy agresívny keď nemajú dostatok pozornosti alebo priateľa to je jedno či ľudského ale zvieracieho.Skúste mu dať natrhané konáre aby ich okusoval a vybil si "zlosť".A ohľadom toho že Vás vždy klofá skúste ho hneď dať do klietky "pokarhať" samozrejme slovami.Potom určite bude meniť prístup keď bude chcieť isť von smajlík

2.7.2014 10:31
zeitgeist

XXX.XXX.105.86

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
I tak by se to dalo říct. U některých druhů, hlavně větších papoušků, se hlavně samci v téhle životní etapě projevují více agresivně. I třeba později v dospělosti když přijdou do toku a chtějí se pářit.

Ale on je malý papagáj avšak správaním veľký smajlík

2.7.2014 10:32
zeitgeist

XXX.XXX.105.86

ewinka64 napsal(a):
smajlík, to nemyslíte vážně....smajlík

Okrem tej ceny áno myslím samec ide k žene a samica k chlapovi smajlík smajlík smajlík

2.7.2014 10:33
ewinka64

XXX.XXX.236.1

zeitgeist napsal(a):
Cena je akurát už som sa Vám ospravedlňoval že som si nevšimol že pár aj 2 klietky.A ohľadom toho samca Senegálci môžu byť vždy agresívny keď nemajú dostatok pozornosti alebo priateľa to je jedno či ľudského ale zvieracieho.Skúste mu dať natrhané konáre aby ich okusoval a vybil si "zlosť".A ohľadom toho že Vás vždy klofá skúste ho hneď dať do klietky "pokarhať" samozrejme slovami.Potom určite bude meniť prístup keď bude chcieť isť von smajlík

do klece zpět nedoporučuji, spíš odejít z místnosti na krátký čas...
a ty větvičky k okusu můžou být

2.7.2014 10:34
ewinka64

XXX.XXX.236.1

zeitgeist napsal(a):
Okrem tej ceny áno myslím samec ide k žene a samica k chlapovi smajlík smajlík smajlík

to jsem myslela na tu cenu.....

2.7.2014 14:22
zeitgeist

XXX.XXX.105.86

Tak okey smajlík

2.7.2014 15:23
saraht

XXX.XXX.130.22

No já bych ho ráda zavřela do klece když mě klovne jenže on je taky darebak že radči odletí hned pryč a pak se jen čepýří, několikrát jsem to zkoušela nebo durazné ne nesmíš taky říct knížky pročtené mám i barjaké diskuze ale sem na něho asi krátká :D :) větve na okus má pořad v kleci ale nějak ho neberu asi mu více chutnám já děkuji vám za rady :)

2.7.2014 15:26
zeitgeist

XXX.XXX.105.86

saraht napsal(a):
No já bych ho ráda zavřela do klece když mě klovne jenže on je taky darebak že radči odletí hned pryč a pak se jen čepýří, několikrát jsem to zkoušela nebo durazné ne nesmíš taky říct knížky pročtené mám i barjaké diskuze ale sem na něho asi krátká :D :) větve na okus má pořad v kleci ale nějak ho neberu asi mu více chutnám já děkuji vám za rady :)

Pravdepodobne nieje úplne tak ako má byť skrotený.Ten kto ho dokrmoval asi mu nedával veľa pozornosti smajlík

Honza122222

10.7.2015 16:53
Honza122222

XXX.XXX.169.253

zeitgeist napsal(a):
1.cena je vysoká

Cena je vysoká?Kolik si myslíte, že takový papoušek stojí 4-4500 Kč a paní jej nabízí za kolik za 3500Kč, takže si kupte třeba andulku a nebo se naučte číst a počítat !Honza.

Přidejte reakci

Přidat smajlík